21. bursdagsideer: fallskjermhopping – livet etter 20

2

21 -årsdagen vil være den viktigste hendelsen som vil skje med deg. Fra din 21 -årsdag vil du ha følelsen av uavhengighet. Du kan kanskje velge hvilken type klær, frisyre, aktiviteter eller til og med maten du ønsket å spise. Det blir ikke flere, eller om ikke mindre “mamma-ønsket-meg” -problemer. Du vil kanskje utforske en ny verden, et nytt liv etter 20.

Fallskjermhopping er den mest fantastiske og mest unike aktiviteten å gjøre i løpet av din 21 -årsdag. Det kan være veldig risikabelt, men riktig orientering og ekstra omsorg vil sikkert unngå ulykker. Du kan også kontakte United States Parachute Association (USPA) for å sikre at alt blir ivaretatt.

YourDictionary definerer fallskjermhopping som sporten å hoppe fra et fly og utføre fritt fall manøvrer før du åpner fallskjermen, ofte det siste mulige øyeblikket. Noen av de viktige faktorene som skal vurderes er selvfølgelig høyden og kroppskontrollen.

På det andre temaet liv er fallskjermhopping akkurat som å lære nye ting foran deg, se nye horisonter på og etter din 21 -årsdag. Det er også en annen type disiplin. Med fallskjermhopping må du kanskje ta avgjørelser og stå på egen hånd. Du har tak i ditt eget liv. Du vil kunne omfavne tapperhet og tapperhet når du flyter høyt opp i luften. Du vil se spektakulær utsikt og naturskjønne steder som vil oppmuntre deg til å sette mer pris på livet og være takknemlig for det. Så etter svevingen, vil du lande som en annen person, sterkere og med en følelse av avgjørelse. Du vil også ta med leksjonene mens du er der oppe og sveve opp og bruke den i livet ditt etter 20, fra og med din 21 -årsdag.

Dette er noen bemerkelsesverdige aktiviteter du kanskje vil vurdere under fallskjermhopping:

1. La en venn eller familie ta ansvaret for fotograferingen.

2. En annen venn eller familie må ta ansvar for videoene.

3. Du kan velge et av disse bannerne som skal henge i fallskjermen som sier:
en. “Jeg har 21 -årsdag i dag!”
b. “Dette er livet mitt etter 20”
c. “Jeg fallskjermhopping livet mitt etter 20!”

Fargerike ballonger bør også festes for å gi mer mening til slik aktivitet. Det er ikke bare en vanlig fallskjermhopping. Det handler om å være modig, høy og en sterkere person.

4. Før du gjør det frie fallet, må du si dine forventninger, frykt osv. Og få det fanget på video.

5. Når du lander, vil du stå opp og gå høyt som en kjendis, og fortelle dine opplevelser i luften. Be din venn ta videoen. Med det kan du lage din 21. bursdagsfilm og kalle den «Skydiving: My Life After 20.».

6. Du kan lage bildene, videoene eller hele bursdagsfilmen som suvenirer for dine venner og besøkende når du skal samles til en formell 21. bursdagsfest.

Ingenting er morsommere i verden enn fallskjermhopping, spesielt når du gjør det på den viktigste dagen i livet ditt – din 21 -årsdag!

Skål til din 21 -årsdag! Skål for livet ditt etter 20!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta