4 tips for å bruke binaurale taktfrekvenser for å frigjøre dine synske evner

4

Her er noen tips for å bruke binaural beat-frekvenser for å frigjøre dine psykiske evner. Du vet kanskje ikke hva disse er og hvordan de brukes. Selv om ideen høres veldig mystisk ut, har disse beatene blitt brukt i nærmere 200 år. Allerede den gang ble det oppdaget at de kunne hjelpe med meditasjon, avslapning, kreativitet og andre sinnstilstander.

Måten disse beatsene fungerer på er ved å bruke øretelefoner med forskjeller i frekvenser i hvert øre. Det er ikke mulig å høre på beatene uten å ha øretelefoner siden du kan høre beatene i noen sekunder til venstre og deretter til høyre. Det er mange nettsteder som selger lyd med binaural beat-frekvenser for å forbedre dine psykiske evner.

Tips 1 – Bruk binaural beat-frekvenser for å dyrke klare drømmer

Noen mennesker har hatt suksess med å sove mens de lyttet til binaural beat-frekvenser. De hevder at beats hjelper dem å skape klare drømmer, eller drømmer der du har litt kontroll over hva som skjer. Selv å sovne med taktene og få dem til å stoppe etter kort tid påvirker hjernen. Når du bruker denne metoden for å ha klare drømmer, spør personen om de er våken eller drømmer når de våkner midt på natten. Når de sovner igjen, er det å ha en klar drøm som å skape sin egen drøm.

Tips 2 – Bruk disse slagene for å øke telepatien og den psykiske evnen før du tar en tarotlesning

Binaural beat-frekvenser stimulerer hjernen til å lage en tredje tone når den oppfatter de separate tonene i hvert øre når øretelefoner brukes. Noen av disse slagene forårsaker et bevissthetsskifte som øker psykiske og telepatiske ferdigheter. Når du lytter til disse hver dag eller flere ganger i uken, trener du hjernen din til å utvikle dine psykiske krefter og bringe dem til bevisstheten din.

Tips 3 – Bruk binaural beat-frekvenser for å øke velstanden din eller manifestere det du ønsker og trenger

Mange mennesker, både forretningsfolk og selgere, har brukt disse beat-frekvensene for å øke selvtilliten og suksessen. De har hatt større suksess når de lytter til disse frekvensene i 20 minutter enn ganger de ikke bruker dem. De er i stand til å manifestere penger og suksess i livet. Samtidig hjelper de sine psykiske evner til å vokse og modnes fordi en del av økonomisk suksess er å vite hva de skal gjøre og når de skal handle i forretningsspørsmål. Når intuisjonen din er utviklet nok til å lytte til meldinger fra hjernen din, er du i stand til å lykkes med alt du gjør. I en nylig test var studenter i stand til å heve karaktergjennomsnittet ved å lytte til binaural beat-frekvenser. Hvis det fungerte for å gjøre det, er det ikke overraskende at det også vekker psykiske krefter i sinnet.

Tips 4 – Binaural beat-frekvenser kan brukes til å fjerne frykten for esp og psykiske krefter

Binaural beat-frekvenser brukes til å hjelpe folk å gå ned i vekt, slutte å røyke, og denne metoden er spesielt god for å lindre angst og redusere angstanfall. Det er effektivt for å fjerne frykt og bekymring, så disse frekvensene kan hjelpe deg å miste frykten for å få psykiske krefter hvis du har noen. De fleste føler en kombinasjon av spenning, frykt og tvil om å utvikle sine psykiske krefter. Å lytte til en spesiallaget CD med frekvenser kan fjerne frykten og programmere hjernen din til å få en ny bevissthet om meldinger du hører innenfra. Forskere studerer for tiden noen av de metafysiske resultatene som er vanlige når man bruker binaural beat-frekvenser for å øke psykiske evner.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta