7 grunner til at Bungy Jumping er den beste eventyrsporten

7

Spenningen med utendørs eventyrsport. De fleste av dem er dødstrosende og har et absolutt bilde av risiko der folk viser mye fiendskap. Til tross for fiendskapen, har ekstreme eventyrsporter blitt mye populært over hele verden. Flere og flere mennesker finner seg selv i disse aktivitetene på grunn av en høyst naturlig menneskelig egenskap – nysgjerrighet. Å finne ut hvorfor andre kan gjøre det og du ikke. Zoner inn på frykten du kan ha som hindrer deg i å finne ut hvordan det er å delta i slike aktiviteter. Det som er bra med eventyrsport er at det alltid er en plattform å starte fra, og dette startpunktet er strikkhopping. Følgende 7 grunner gjør strikkhopping til den beste eventyrsporten for spirende adrenalinjunkies og absolutte entusiaster.

1. Det er en flott nybegynnersport for ekstreme avicionados. Det kreves veldig lite opplæring og kunnskap. Neofytter til sporten trenger ikke kjøpe sitt eget utstyr, pluss passende steder er spredt over hele kloden, noe som gjør det så enkelt å finne.

2. Det er tryggere enn det ser ut. Å hoppe fra en plattform som er over 100 fot høy med bare en elastisk snor festet til anklene dine er ikke akkurat en daglig rutine og ville absolutt se veldig farlig ut. Når du først blir kjent med sporten, vil du innse det intense vedlikeholdet som strikkhopputstyr går gjennom. Treningen som tilretteleggerne har og den omfattende akkrediteringen som må oppnås før de i det hele tatt kan snakke om bungy. Et strikkhopp blir for det meste sett på som en bekymringsløs handling for å frigjøre ens sjel fra dyptliggende frykt, kronisk stress eller rett og slett en gal manns forestilling om moro. Den grove prosedyren for å sikre en hoppers sikkerhet er ofte skjult bak folk som svinger, hopper skriker og gleder seg det ene hoppet etter det andre. Hvis sikkerheten til denne aktiviteten er dagens spørsmål, bare kom til å tenke på at strikkhopping har kommet en lang, lang vei, og gjennom hele reisen har sikkerhet alltid vært prioritet.

3. En bungy på så mange måter. Bungy jumping har vært på markedet i så lang tid at improvisasjoner på hoppet har blitt laget for å gi mer chill og mer spenning. Til dags dato spenner variasjonene fra det tradisjonelle ankelstrikkhoppet til strikketrampolin og strøkrakett hvor deltakeren blir slynget opp fra bakken og tvillingtårnene.

4. En strikk for alle anledninger. Dette er en flott eventyrsport fordi du kan oppfordre vennene dine til å dele opplevelsen med deg. Desperat etter å ha din beste venn med deg? Da kan du gi dem et eventyr som ligner ditt i gave! Noe de ikke kan nekte og vil takke deg for i det lengste.

5. Frittstående eller kombinert med andre ekstremsporter, strikkhopping vil garantert gi deg en opptent ekstrem atmosfære som vil holde deg sur i flere uker!

6. Utsikten til en spenning. Bungyhopping innebærer store høyder som gir to ting, frykt og en spektakulær utsikt over området rundt. Den ene komplimenterer den andre når noen bruker de spektakulære severdighetene som et middel til å berolige frykten for fall.

7. En gjentatt ytelse. I motsetning til de fleste ekstremsportene på markedet, lar strikkhopping deg gjøre det ene hoppet etter det andre. Noen outfitters har til og med muligheten til å hype opp spillet ditt ved å oppgradere et enkelt hopp til et mer komplekst og ekstremt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta