9 enkle trinn til hastighetsoptimalisering av nettstedet og viktige grunner til at det er viktig

9

Hvorfor netthastighetsoptimalisering er viktig

Når vi kommer tilbake til statistikk, viser undersøkelsen fra Kissmetrics at 79 % av brukerne er mindre sannsynlige for å besøke et nettsted med ytelsesproblemer igjen. Dessuten hevder 52 % av de spurte kundene at ytelse er en viktig ingrediens for deres lojalitet. Dette betyr at raskere nettsteder genererer potensielle kunder av høy kvalitet.

Uten tvil er undersøkelser en fin måte å lære kundenes holdning til det du trenger. Eksemplet på optimalisering av nettstedlasthastighet fra et kjent selskap ville imidlertid være mer verdifullt, ikke sant?

Walmart passer utmerket for dette. Etter å ha målt nettstedets lastetid og utført den første analysen, fant selskapet ut at brukere som konverterte hadde to ganger raskere lastehastighet sammenlignet med de som ikke konverterte.

Et levende eksempel på effekten av optimalisering av hastighet på nettsider

Ved slutten av optimaliseringen har de klart å øke konverteringsfrekvensen bemerkelsesverdig sammen med inntektene. Selskapet delte også følgende statistikk:

  • Hvert sekund med lasteakselerasjon resulterte i en konverteringsvekst på 2 %;

  • Hvert 100. millisekund med lasteakselerasjon resulterte i en 1 % inkrementell inntektsvekst.

Unødvendig å si om viktigheten av optimalisering av nettstedytelse hvis en slik gigant som Google en gang har møtt en 20 % reduksjon i trafikken fordi sidene lastet 5 sekunder lenger enn de pleide.

Bortsett fra konverteringsfrekvenser vi allerede har vært inne på, kan optimaliseringen av nettstedets lastetid påvirke synligheten og opplevelsen av å bruke den. La oss ordne opp i dette:

Synlighet

Googles søkemotor tar hensyn til et utall ulike faktorer når nettsider rangeres. Og tiden et nettsted krever for å laste en side er blant dem. Det er en ganske klar logikk bak dette. I øyet til Googles algoritmer fører nettsteder som laster inn sider for lenge til dårlig opplevelse for brukerne og bør nedgraderes i rangering.

Det samme med en mobilversjon av nettsider. Google straffer nettsteder som ikke kan skreddersys til mobil eller andre enheter uavhengig av hvilken enhet søket ble laget fra. Selskapet ønsker å gi besøkende den beste opplevelsen på denne måten.

Erfaring

Som sagt påvirker lastetiden ikke bare rangeringen, men også antallet lojale kunder. Ingen liker upraktiske produkter i 2018. Jo mer ytelse nettstedet ditt er, jo høyere nivå av kundetilfredshet vil du nå.

Hvordan måle nettsidens hastighet

Før du begynner med optimalisering av nettstedhastighet, er det en god idé å finne ut hvor raskt nettstedet yter på dette stadiet, samt identifisere årsaker til at det er tregt.

Verktøyene nedenfor kan hjelpe deg med å måle hastigheten på nettstedet:

Nettsidetest

Dette gratisverktøyet vil hjelpe deg med å utføre analyse av nettstedets lastetid og generere et praktisk fossefalldiagram. I tillegg kan du kjøre flere tester for å se gjennomsnittlige resultater. Dermed er det ganske enkelt å definere nøyaktig hva som forårsaker forsinkelsene i lastetiden.

Pingdom

Dette er et annet verktøy som vil hjelpe deg å måle ytelsen til nettstedets hastighet. Denne tjenesten er utstyrt med en rekke praktiske funksjoner. Den genererer enkle rapporter og gir deg et datadrevet råd (f.eks. trinn for å forbedre hastigheten). Legg merke til at Pingdom ikke har noen gratisversjon og prisen starter på $14,95 i måneden.

YSlow

YSlow kan også gi råd om optimalisering og generere oversiktlig statistikk. Hovedforskjellen fra verktøyene nevnt ovenfor er at det er en utvidelse for nettlesere.

https://www.cleveroad.com/blog/these-9-website-performance-optimization-techniques-will-help-you-speed-up-your-website

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta