9 ting du kan forvente når du gjør et Tandem fallskjermhopp

9

En tandemskjermhopping er når en fallskjermhoppinstruktør er koblet med en sele til fallskjermhoppestudenten. Dette er slik at instruktøren kan instruere eleven under hele dykkerprosessen. Dette er den vanligste treningsmetoden som brukes i fallskjermhopping fordi forventningene fra studenten er svært minimale, noe som får studenten til å føle seg tryggere.

Før du begynner med et tandemskjermhopp, vil du legge merke til at utstyret er annerledes enn det som brukes i et tradisjonelt fallskjermhopp. For eksempel brukes en drogue fallskjerm, mens en vanlig fallskjermhopping ikke krever denne fallskjermen. Denne fallskjermen vil distribuere kort tid etter at han forlot flyet for å bremse hastigheten. Hovedskjermen er også større. Det kan variere fra 360 kvadratmeter og over. Dette er nødvendig fordi fallskjermen må støtte to personer i stedet for en, og som vanlig er det en reserve fallskjerm som kreves av FAA med en automatisk aktiveringsenhet for å distribuere fallskjermen hvis en fallskjermhopper befinner seg i et fritt fall under en bestemt høyde .

Her er 9 andre ting du kan forvente når du gjør et tandemskjermhopp:

1. Før du deltar i et tandemskjermhopp, må du signere et dispensasjonsskjema.

2. Etter å ha møtt instruktøren din, må du ta på litt utstyr. Dette utstyret inkluderer en jumpsuit, vernebriller og en sele. Selen brukes vanligvis ikke på solo fallskjermhoppere. Seletøyet er spesifikt for tandemhimmeldykking. Instruktøren skisserer deretter spesifikke regler som inkluderer hvordan man forlater flyet og riktig kroppsform når man dykker.

3. Du vil bli tatt til ønsket høyde for et fallskjermhopping. Døren til flyet kan være åpen slik at du enkelt kan dykke. Du må hoppe på et bestemt tidspunkt fordi landingsstedet er spesifikt. Du kan ikke hoppe for tidlig eller for sent. Forvent at denne turen vil vare i gjennomsnitt 20 minutter, og det vil mest sannsynlig være kaldt og høyt.

4. Du kan også velge hopphøyde, som vanligvis er mellom 9000 og 14000 fot.

5. Forvent hoppet å være mer et kast enn et hopp. Du og instruktøren din sitter på gulvet i flyet, så du vil sakte gå tommers mot døren til du sitter på kanten. Når det er på tide å utføre ditt tandemhimmeldykk, ruller dere to ut av flyet slik at dere kan innta dykkestillingen.

6. Instruktøren vil be deg om å bue ryggen og gi kroppen din en bananform. Dette lar deg beholde tyngdepunktet. Din instruktør vil bli festet på baksiden av deg.

7. Tandem -fallskjermhopping virker som om det ikke tar lang tid. Hvis du hopper fra 14 000 fot, kan du forvente at det frie fallet varer i 60 sekunder. Hvis du hopper fra 9000 fot, kan du forvente at det frie fallet varer mindre enn 30 sekunder. Forholdene vil være ganske vindfulle, og du kan forvente å ikke kunne høre mye av noe fordi motstanden i kroppen din og klappingen i jumpsuiten betyr at forholdene blir høye.

8. Du vil kjenne etter fallskjermens drag når den settes i drift. Det kan trekke deg opp til en høyere høyde når luften fanger den. Derfra er fallskjermhopping til bakken som å ri på en huske. Det er stille og avslappende, så du og din instruktør kan deretter snakke om opplevelsen og den kommende landingen.

9. Noen minutter etter at fallskjermen ble utløst, vil instruktøren be deg om å trekke opp beina, slik at du kan lande. Landingen din blir et sklie i sanden. Det er skånsomt, og du vil være på ryggen. Ja, du kan se noen dykkere lande på beina, men de kan være mer erfarne dykkere. I dette tilfellet gjør du et tandemhimmeldykk, noe som betyr at du må lande slik instruktøren din forteller deg for å unngå skade for dere begge.

Det er en risiko forbundet med et tandemskjermhopp. Hvis du lurer på risikoen, vær oppmerksom på at det er omtrent 2 millioner fallskjermhoppere verden over hvert år. Omtrent 35 dødsfall skjer årlig. Noen av disse dødsfallene er ikke alltid hoppene selv, men flyet kjører.

Det viktigste du kan forvente er å ha det gøy fra spenningen som fallskjermhopping påkaller. Noen ganger er det noe å møte en slik risiko som er spennende. Selv om det er bra å vurdere risikoen for et tandemskjermhopp, er det viktig å forstå at det også er en risikabel aktivitet å kjøre bilen til jobb. Det er mange sikkerhetstiltak som er iverksatt for å sikre at fallskjermhopping er en ekstremt hyggelig spenningstur.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta