9 ting du kan forvente når du hopper

9

Til slutt bestemte du deg for å ta det store store spranget og strekke grensene for frykten din ved å bestemme deg for å hoppe bungy? Et spektakulært valg faktisk! Bungy jumping har sitt eget spenningssett for å fylle ut hvert adrenalinrushet du trenger. Før du tar det spranget (heller hopper), er det noen ting du bør forvente.

1. Bungy jumping krever ikke mye trening og instruksjon, og er en av de enkleste av alle ekstremsporter. Med så lite trening som en forklaring på prosedyren, blir du deretter veid og lengden på bungy -snoren justert deretter. En utdannet profesjonell vil deretter feste og feste deg i polstrede ankelstropper. Når du er på kranen, hører du bare nedtellingen og du hopper av.

2. Flere alternativer for å utnytte bungy ledningen vil bli gjort tilgjengelig. Ankel- og kroppsseler er mest kjente og anses å være de sikreste.

3. Denne aktiviteten er ikke trygg for alle. Personer som har hjertesykdom eller høyt blodtrykk, frarådes å hoppe. På samme måte bør personer med nakke-, kne- og ryggskader, spesielt de som lider av epilepsi, avstå fra å prøve denne sporten.

4. Det er to typer bungy ledninger som brukes kommersielt. Den ene er en fabrikkprodusert flettet sjokksnor, som består av mange latex -tråder innelukket i et tøft deksel. Denne ledningen gir en hardere og skarpere sprett. En annen er den uflettede ledningen der latexstrengene er utsatt, dette gir en lengre og mykere sprett.

5. Ømhet. Det kan forventes litt ømhet på anklene og benet på grunn av den første drapet når strengen har strukket seg etter hoppet ditt. Å følge riktige prosedyrer før, under og etter hoppet vil bidra til å redusere hvis ikke eliminere dette.

6. Kostnad. Bungy jumping -prisene kan variere fra $ 50 til $ 100, avhengig av beliggenhet og pakke.

7. Når du bestiller til bungy jump, er det ingen sikkerhet for at du hopper på det tidspunktet du er planlagt til. Dette kan skyldes vind- og værfaktorer. Det kan også være på grunn av mennesker som hopper foran deg som tar evigheter å hoppe.

8. Et vanedannende rush. Bungy jumping kan virke skremmende i begynnelsen. Å hoppe fra utrolige høyder med en ledning som forhindrer kroppen i å falle spratt på bakken er ikke lett. Bungy jumping kan være veldig trygt hvis det gjøres på et veletablert sted og anlegg. Slik er spenningen ved aktiviteten at folk stadig kommer tilbake for mer.

9. Skrik. Det forventes av deg. Bungy jumping kan slippe så mye følelser. Frykt er for det meste en del av det mens du forbereder deg og faktisk står ved avsatsen for ditt frie fall. Når du hopper vil en mengde følelser passere når du raskt faller hundrevis av fot. Alle disse følelsene oppsummeres når dette skrikeskriket blir til et skrik av oppstemthet, som omtrent sier alt!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta