3 съвета за удряне на вашия пинг драйвер G10 по-далеч от всякога

3

Всички искат да удрят по-дълги дискове. Новият драйвер за Ping G10 не излиза от професионалните магазини само защото изглежда добре. Ако можете да карате покрай 150 ярда. маркер на всеки номинал 4, тогава ще имате 7-желязо или по-добре в зелено. Това ви дава огромно предимство във вашите четвърти кожи, когато другите момчета удрят пет ютии или високо издигнати гори от фарватера, защото те не могат да съответстват на разстоянието ви за шофиране от тройника.

Има още една причина да искате да ударите и големия диск във всяка дупка. Нарича се тестостерон. И не ме интересува дали ще играете с куп двадесет и нещо със скорост на люлеене от 110 мили в час или с обичайната си банда. Всеки иска да бъде дългият мъж всеки път. Наречете го еволюционна биология, ако искате, но ако процъфтявате голямото шофиране по средата на фарватера, всяка дупка, срещу която играчите ще се почувстват малко уплашени и ще натискат малко по-силно на вторите си изстрели. Натискът винаги води до повече грешки за тях и повече кожи за вас.

Ето три съвета за шофиране на голф, предназначени за новите титаниеви шофьори с голяма глава като Ping. Ще трябва да експериментирате малко с всеки от отделните съвети, защото най-често срещаното приложение може да не е подходящо за вас.

Съвет за шофиране на голф номер 1 – Позиция на топката. Пилотът е единственият клуб в чантата ви, който ще даде най-добри резултати при удряне на топката в началото на възхода. Традиционната позиция за поставяне на топка с вашия шофьор за десните голфъри е извън лявата пета. Може да успеете да подобрите резултатите си, като преместите позицията на топката още по-далеч пред себе си. Някои хора отчитат най-добрите резултати с позиция на топката толкова напред, колкото пръстите на краката, но това вероятно е крайността.

Съвет за шофиране на голф номер 2 – Използвайте функцията за подравняване на топката. Почти всички топки за голф идват със стрелка или линия, отпечатана върху капака на топката, за да ви помогнат да подравните пътовете, но можете да използвате тази функция за подравняване, за да ви помогне да настроите квадрат и за вашите устройства. Насочете стрелките, линията или буквите с име на топка точно в посоката, в която искате да ударите вашето устройство. Започнете обичайната си програма с предварително изстрелване отзад топката, пристъпете към топката, поставете лицето на клуба си на земята и го подравнете квадратно към маркера за подравняване на топката.

Съвет за шофиране на голф номер 3 – Височина на топката. Традиционната височина на дръжката на топката е половината топка да е над горната част на водача, като водачът лежи на земята. Искате да опитате и да отидете по-високо. Поставете 3/4 от топката над горната част на водача. Причината това работи, защото сладкото място на много от новите драйвери за големи глави е преместено по-високо. Може би вече получавате добри резултати с традиционната височина на тройника, но това не е причина да не експериментирате с още по-висока позиция на топката.

Опитайте тези три съвета за шофиране на голф на гамата преди следващото ви излизане. Поставете топката по-напред в стойката си. Използвайте функцията за подравняване на топката за голф, за да изравните главата на водача. Направете топката по-високо, отколкото сте свикнали. Това са общи съвети, които ще работят за повечето голфъри, но трябва да експериментирате сами, ако искате да извлечете максимума от новия драйвер на Ping G10.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta