Аспекти на масата за пинг понг на открито на Kettler

А

Масите за пинг понг Kettler на открито са толкова разнообразни, колкото и техните играчи. Всички тези маси се предлагат в синьо и зелено покритие, за да отговарят на вашите лични нужди. В съчетание с тяхната адаптивност те са известни със своята издръжливост и устойчивост. Те също са конструирани от специален смесен алуминиев състав, което ги прави най-издръжливите в света.

Най-достъпната от външните трибуни е Riga Pro, която се продава за приблизително 569 долара. Въпреки че само защото е най-евтиният, това не означава, че това парче е без характеристики. Масата е проектирана правилно, за да издържи на всякакви злоупотреби майката природа, както и всеки играч, който може да й причини. Най-забележимата характеристика на всички стойки на Kettler е алуминият с вдлъбнатини, който представлява долната страна на игралната повърхност.

С метала, обработен по такъв начин, той е защитен както от разширяване, така и от свиване поради елементите. Що се отнася до тренировките и практиката, тези продукти са ненадминати, всяка стойка на Kettler има индивидуални сгъваеми страни, което означава, че всяка от страните може да се заключи в изправено положение и да позволи на един играч да тренира самостоятелно. Сгъваемите страни помагат и за съхранението на масата.

И двете таблици Nordkap и Стокхолм са следващи по отношение на разходите, както и като цяло качество. Всяка от тези таблици ще работи приблизително 600 долара. Основният ъпгрейд по отношение на изграждането на таблицата, когато става въпрос както за Nordkap, така и за Стокхолм, е преработената рамка и шаси, което прави цялостната структура на масата по-здрава.

Тези два продукта имат овални крака от стоманена тръба и тежка гама от стоманена рамка в средата. Освен това цялото шаси е обработено правилно, за да се предотврати всякакъв вид ръжда или корозия, както и повърхностни драскотини. Характеристика номер едно по отношение на качеството и цената на линията Kettler Outdoor е моделът Magnum. Този щанд ще се продава на дребно за 879 долара или повече, но с тази цена идва обширен списък от функции и дизайн с най-високо качество, подходящ за най-запалените ентусиасти.

Магнумът се състои от 7 или 8 инча дебела алуминиева капсулирана дървена игрална повърхност, изрязана според спецификациите 108x60x30, но след като първоначалните прилики на Kettler отминат, виждате защо това е върхът на гамата продукти. Линиите на игра са екранирани с коприна, за да поддържат масата напълно равна, вместо да имат леко неравномерна игра с линии, които са били нарисувани. Magnum е висок и стои здраво върху своите 2 инча квадратни стоманени крака, поддържани от централна рамка на стоманена тръба с тежки габарити.

За всеки играч има маса за пинг-понг на открито Kettler и е просто въпрос на съвпадение на правилния продукт с правилния играч и да се уверите, че всички негови нужди са удовлетворени.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta