Тенис на маса за пинг понг – идея за организиране на парти

Т

Искате да направите забавно и вълнуващо парти с вашата креативна стая за отдих, където вашият гост може да взаимодейства и да играе? Какво ще кажете да използвате плота си за пинг понг за тематичното си парти за тенис!

Малко идеи, които да направят вашето парти забавно любящо и добре организирано –

Покани за тенис парти:

За да придадете лично покана на вашата покана, изпратете персонализираната тенис покана със собствено творчество, което може да направи госта ви по-любопитен за партито и за темата на партито. Ако искате да проявите креативност с поканата за парти, вземете кутия тенис топка и залепете поканата си в тубата и я изпратете на гостите си!

Кажете на гостите си, че трябва да дойдат в екипи за тенис, за да са готови да играят пинг-понг, когато пристигнат. Можете да направите поканата като съобщение, че ще участват в тенис турнир. Това ще ги накара да гадаят, но те няма да знаят, че всъщност ще играят на маса за пинг понг.

Декорации за тенис парти:

Настройте вашата маса за пинг понг като централно игрище и „зрителите“ или гостите могат да се събират наоколо, за да гледат играта. Можете дори да поставите редици седалки около масата за пинг-понг, така че наистина да можете да усетите този централен корт. Поставете зоната за храни и напитки като концесионен щанд.

Можете да имате няколко стари тенис ракети, тенис топки и дори тръби за тенис топки като ваза за декорации. Също така наличието на някои жълти, зелени, бели балони и лентички из стаята наистина може да поддържа темата с партито.

Тенис Въведение Дейност:

За да накарате гостите си да се чувстват като спортни знаменитости, можете да създадете малка зона, за да могат двойките да получават своите снимки, докато влизат. Можете да имате малки подпори като тенис топки, тенис ракети или тенис чанти, за да ги направите наистина изглеждат като тенис звезди. Можете да публикувате тези снимки в сайтове за социални мрежи като Facebook, за да споделите забавния момент с всички, след като партито приключи.

Тенис Храни и напитки:

Набавянето на зелени покривки и жълти чинии с бели прибори за хранене ще направи партито ви цветно. Можете да използвате купа с тенис топки или тръби за тенис топки с цветя като централен елемент на масата. Вземете няколко лесни храни за пръсти, които ще намерите на концесионния щанд, като чипс, хотдог, пилешки крилца, хамбургери, начос и плодова салата.

За напитките поддържането на нещата е най-лесно. Разбира се, наличието на много бутилки с вода ще бъде важно или дори малко Gatorade. Но за да запазите партито на ролка, да пиете бира и вино на лед, това отнема по-малко място, отколкото да имате пълен бар. Освен това не забравяйте пустинята! Наличието на кексчета, които приличат на топки за тенис, може да бъде лесно приготвяне и чудесна украса за вашата маса за хранене.

Тенис парти игри и дейности:

Когато гостът влезе, трябва да имате голяма турнирна дъска, така че всички “играчи” или гости да са настроени на турнирната дъска. Това ще ви помогне да поддържате играта по график и победителя на пистата за игра на масата за пинг понг. За да направите нещата прости и кратки, трябва да настроите една елиминационна скоба на турнира. Също така накарайте всички да играят до 11, за да ускорят игрите, но разбира се ще трябва да спечелите с 2 точки. След това следвайте нормалните правила за пинг-понг за игра на сингъл за всичко останало за финалната игра. Финалната игра, която може да искате да играете до 21, за да поддържате вълнението на високо. Ако имате много гости или ви липсва време, можете да накарате хората да играят на двойки, за да вървят нещата по-бързо, или просто да имате турнир на двойка.

Тенис партия благоприятства

В зависимост от вашия бюджет можете да проведете малка церемония по награждаването, за да обявите победителя, или да раздадете и други награди като най-подобрените или най-добре облечените. Наличието на персонализиран трофей за победителя с датата на партито също ще зарадва гостите и може да поддържа турнира в продължение на години напред!

Можете да използвате снимките като спомен за вашия гост, тъй като наистина биха били много докачливи и ще зарадват госта ви, докато напускате корта или партито.

Вижте нашите плотове за тенис на маса на http://www.EverythingRecRoom.com за страхотни оферти и безплатна доставка.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta