Как да генерирам повече трафик с блог и пинг

К

Ако имате уебсайт, едно от най-важните неща, които трябва да направите, е да генерирате повече трафик към вашия уебсайт. Един от най-добрите начини да направите това е да получите високо класиране в търсачките. Но как контролирате класирането си в търсачките? Можеш! Един от начините е да пишете в блог и да пинг. Най-вероятно знаете какво е блог, но какво е пинг?

Първо, какво представлява блоговете?

Блогът е съкращение от уеб дневник и е като дневник или дневник. Когато водите дневник или дневник, ежедневно или седмично пишете лична информация. Или пишете в дневника си, когато се случи нещо важно в живота ви. Блогът, от друга страна, не е задължително да съдържа лична информация. Може да става въпрос за новини, лични мнения, мисли за нещо или наистина всичко, което искате, може да бъде във вашия блог. Най-важното при един блог е, че той се актуализира редовно, независимо какъв е този срок, ежедневно, седмично или месечно. Блогът също трябва да има актуализирано и свежо, уникално съдържание. Поставяйки редовно ново съдържание във вашия блог, търсачките ще го намерят и ще индексират блога ви редовно, като по този начин увеличават класацията на вашата търсачка.

Второ, какво е пинг?

Пингът е просто програма, която ще изпрати съобщение до сървър или друг компютър, за да получи отговор. Така че, когато пишете нова публикация в блог, искате да пингнете търсачките, за да знаят, че току-що сте добавили ново, уникално съдържание към вашия блог и те веднага ще дойдат и ще го индексират.

И така, защо бихте правили тези две неща едновременно?

Причината за блогове и след това за пинг е да изпратите съобщение до търсачките, че току-що сте поставили ново съдържание в блога си и те трябва да дойдат и да го проверят. Чрез пинг на вашето съдържание, търсачките ще дойдат по-бързо, защото току-що сте им изпратили съобщение, за да знаят да дойдат. Ако поставите ново съдържание в блога си, но не го пингвате, ще отнеме известно време, докато търсачките ви намерят. И току-що загубихте много време, за да изнесете страхотното си съдържание на света. Чрез блогове и пинг, вие ще генерирате трафик към вашия уебсайт по-бързо.

Така че, за да обобщим, ако имате уебсайт, но това не е блог, трябва да започнете такъв. Стартирането на блог е много лесно и има много безплатен софтуер, за да започнете. Можете да използвате Word Press безплатно и можете да хоствате новия си блог за много малко пари. Настройте RSS емисиите във вашия блог, които са пинговете, и започнете да пишете редовно. След всеки път, когато публикувате ново съдържание, просто го пингнете и ще генерирате много повече трафик към вашия блог много бързо.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta