Alt om den helt nye BMW X3

A

Den helt nye BMW X3 ble lansert i november 2017 globalt og kom snart til India bare det året. Det er en stor fanbase for denne SUV-en over hele India på grunn av funksjonene denne SUV-en tilbyr i denne prisklassen, også med pålitelig og velprøvd tysk ingeniørkunst. La oss få vite mer om den helt nye BMW X3.

Nøkkelfunksjoner til den helt nye BMW X3

  • Første M Performance-modell i X3 varierer med klassens beste akselerasjon: 0-100 km/t på 4,8 sekunder.

  • BMW M Performance har et solid chassis med redusert ufjæret masse og optimal vektkontroll.

  • Optimal og forbedret aerodynamikk har den oppdaterte BMW Active Kidney Grille, en spoiler på taket med Aero Blades og luftgardiner.

  • Komplett farget og 75 % større head-up-skjerm med bevegelsesteknologi.

  • Det første fabrikkinstallerte tilhengerfestet noensinne tilgjengelig i en BMW SAV.

  • De BMW X3 pris Ludhiana starter kun rundt 49,99 lacs, og det er mange alternativer å velge mellom som behandles som tillegg.

Eksteriørstilen med et nytt særpreget utseende.

Den helt nye BMW X3 løfter det allerede med dristighet dynamiske designspråket til forløperen. Dette er tredje generasjon av denne kompakte, men førsteklasses SAV, dvs. Sports Activity Vehicle, og den går en berømt BMW X-familiesti som kombinerer robust utseende på tvers av fylker med en sjenerøs tilstedeværelse. Utendørssiden til den helt nye BMW X3 er også litt endret, men akselavstanden har mest endring, som er økt med 5 centimeter og en lang panser med svært kort overheng foran med riktig balanserte proporsjoner understreker riktig 50:50 vektfordeling mellom fremre og bakre aksel.

De første fabrikkinstallerte tilhengerfestene der ute i dette kjøretøyet.

Den helt nye BMW X3 kommer til å bli den første BMW SAV i verden som har et fabrikkmontert tilhengerfeste. Dette kjøretøyet har en slepekapasitet på 2000 kilo når det går om bord med tilhengerbrudd og en 2-tommers mottaker, den helt nye X3 er kompatibel med et stort utvalg av BMW-tilbehør som falltunger, slepekuler og mye nytt takmontert tilbehør og diverse andre typer sykkelstativ etc.

Standard xLine-stil.

Den standardiserte xLine-stilen legger vekt på styrken til SAV-ene og skiller seg fra variasjonen av trimdeler i sateng-aluminium og sølvmatt. 19″-hjul med flate dekk for hele sesongen. På innsiden blir sjåføren og forrytteren ønsket velkommen av vanlige sportsseter med kraftjusterbare sidestøtter og en antrasitt kullloft.

M Sportspakke.

M Sports-pakken legger vekt på det dynamiske kunstnerskapet til den helt nye BMW X3 med M-ytelsessett som inkluderer frontforkleet med store luftinntak, et bakforkle i diffusorstil og skjørtkant. Shadowline utvendig tur og M dobbelteiker 20-tommers hjul med blandet ytelse kjører flate dekk. Interiøret omfatter et splitter nytt M sportsskinnhjul og M-merkede dørterskler.

Som vi sa tidligere, har denne kompakte SUV-en en rekke nyttige og robuste alternativer som fanger øynene. Hvis du vil vite mer om BMW X3 pris Ludhiana, bør du besøke Krishna Automobiles, den autoriserte forhandleren for Chandigarh og Ludhiana, hvor du vil bli assistert med hvert trinn i kjøpet. For mer informasjon, klikk på lenken nedenfor –

https://www.bmw-krishnaautomobiles.in/new-cars

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta