Behandling med vikende hårfeste – Beste behandlinger for gjenvekst av hår avslørt!

B

Avtagende hårfester kan være et problem sett hos de fleste menn rundt 30-40 år. Denne prosessen med skallethet er også kjent som mannlig skallethet. For å forhindre og reversere denne uønskede prosessen bør vi ta nødvendig forsiktighet. Det finnes ulike metoder og produkter som hevder å stimulere hårvekst. Det er tilrådelig å konsultere en lege før du gjennomgår noen behandling. Det er ulike faktorer for hårtap som aldring, luft- og vannforurensning, depresjon, graviditet, overgangsalder osv. Disse faktorene stimulerer produksjonen av et kjemikalie kjent som DHT som hovedsakelig er ansvarlig for hårtap.

Beste behandlinger for gjenvekst av hår

* Naturbaserte metoder er ekstremt fordelaktige for å vokse låsene dine på nytt. Du bør fukte og rense hodebunnen regelmessig med kokosnøttolje for å oppmuntre til vekst av hårsekker. Ernæring spiller også en viktig rolle. Du bør spise mye fiberrik mat som frukt og grønnsaker for å skylle ut giftstoffer fra kroppen din. Å drikke nok vann er også viktig for å holde huden hydrert. Du bør drikke minst 10-12 glass vann daglig.

* Man bør bruke naturbaserte ingredienser som eplepolyfenoler, Rooibos (rød te) og grønn te for å gi næring til hodebunnen. Disse ingrediensene kan være ekstremt fordelaktige for å bekjempe skallethet. Apple Polyphenol hjelper til med å holde unna DHT og forynger hodebunnen din. Det stimulerer også veksten av follikler. Denne ingrediensen hevder å øke hårveksten med 300%. En annen viktig bestanddel er rooibos, som inneholder 37 unike antioksidanter. Grønn te kan også være gunstig for å behandle hodebunnen din på grunn av dens anti-inflammatoriske egenskaper som kan forhindre hårtap hos både menn og kvinner med en hastighet på 97%.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta