Bli en tvangskonsulent

B

En foreclosure konsulent er en profesjonell som tilbyr å hjelpe deg med å løse dine foreclosure problemer. De kan gjøre dette på flere måter, som inkluderer:

• Utsette eller stoppe tvangssalget

• Få huseieren en overbærenhet, som er når foreclosure konsulenten får boligeiere boliglån betalinger utsatt for en kort periode eller få betalingene senket

• Få huseieren en forlengelse av tiden til å gjeninnføre boliglånet sitt, noe som innebærer å gi dem tid til å betale ned forfalte beløp og bringe boliglånet sitt nåværende.

• Å få frafallelse av en akselerasjonsklausul i boliglånet. Denne klausulen er det som gir banken rett til å kreve i sin helhet umiddelbar betaling rett etter at boligeier misligholder boliglånet

• Hjelper huseieren med å få et forskudd på midler eller et lån for å betale på boliglånet

• Hjelper huseieren å unngå alvorlig skade på kredittvurderingen,

For å bli en foreclosure konsulent må du bli en advokat eller søke om en statlig lisens. De faglige kravene varierer, men generelt vil myndighetene kreve at de registrerer seg hos riksadvokaten eller en justisavdeling etter at de har oppfylt opplæringskravene. Det er to typer mulige lisenser. Hvis du ønsker å bli en foreclosure spesialist for et etablert byrå, må du ha en tilknyttet lisens, også kjent som en agent lisens. Hvis du ønsker å være selvstendig næringsdrivende og ha din egen foreclosure konsulentvirksomhet, trenger du en uavhengig lisens.

Søknadsprosessen for å få lisensen din til å bli tvangskonsulent involverer:

• Gjennomgår forhåndslisensiert opplæring, som er omtrent femten til tjuefem timer med personlig eller online instruksjon som er spesifisert av de lokale riksadvokatene.

• Betale lisensavgifter

• Blir bundet

• Sende inn en utfylt søknad som inkluderer bakgrunnsinformasjonen din, forretningsdetaljer hvis du starter din egen konsulentvirksomhet for foreclosure, og andre kvalifikasjoner som erfaring med boliglån eller eiendom.

I noen tilfeller må du kanskje også ta en lisenseksamen. Når du har mottatt lisensen din, må du registrere deg hos de lokale myndighetene før du kan begynne å praktisere som økonomisk konsulent. Vanligvis utløper lisensene etter tolv måneder, så du må fullføre videreutdanning og betale en avgift for å få dem fornyet. Du må også sende inn et regnskap utarbeidet av en autorisert regnskapsfører til myndighetene. Foreclosure konsulenten må også sette opp en tillitskonto for å holde penger som blir overført mellom långivere og huseiere. Hvis du har en uavhengig lisens, må du gjennomgå handlingene til eventuelle ansatte eller medarbeidere hvert kvartal. De med en uavhengig lisens må også få en binding for sine tjenester.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta