En titt på høstblomsterpærer

E

De fleste vil tenke på høsten som en sesong når trær endrer farger og dør. For mange er høstbladene vår siste dans med farger før den mørke, grå vinteren setter inn. Det trenger imidlertid ikke å være sånn. Høstblomster kan tilby et sprut av gjenfødelse og farge i en sesong som ellers er kjent for fallende blader.

Pærer er levende planter og inneholder sin egen lagring av mat. De er ganske selvforsynt og vil strebe etter å blomstre, uansett når eller hvor de er plantet. Høstblomstrer plantes om våren eller sommeren og blomstrer tidlig på høsten. Noen eksempler er syriner, colchicums og safran krokus. Colchicums er ekstremt uvanlige ved at de vil blomstre uten å bli plantet, selv om de trenger jord for å utvikle røtter.

Når du velger høstblomster, bør du se etter løker som er faste og fri for synlige defekter. Hvis du ønsker store blomster, kjøp store løker. Små løker vil produsere mindre blomster.

De fleste høstblomsterløker kan ikke overleve vinteren. Disse må graves opp hver høst og lagres til plantetid. Pærer skal oppbevares på et kjølig, tørt sted. En tørr kjeller er ideell. Hvis du ikke har en kjeller, vil et mørkt, uoppvarmet skap eller vaskerom også fungere.

Bruk pakken din for individuelle planteanvisninger. De fleste løk vokser best i godt drenert, løs jord. Stående vann eller for fuktig jord vil føre til at pærer råtner. Ikke plant løker på bunnen av en ås.

Pærer bør plantes seks til åtte tommer i jorden. Dekk til og pakk godt. Etter planting, vanne løkene dine grundig. Vann dem av og til, og de skal blomstre tidlig på høsten.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta