Er fallskjermhopping og fallskjermhopping det samme?

E

Fallskjermhopping og fallskjermhopping, de er vel det samme? Eller er de det? Svaret er et ikke så rett frem. De involverer begge det samme utstyret, og åpenbart vil du ikke prøve fallskjermhopping uten fallskjerm, men de er forskjellige. De har begge ganske åpenbare likheter, men solo fallskjermhopping er egentlig bare egnet for de mer erfarne hopperne. Så hvilken er den rette for deg, og hva er forskjellene? Bortsett fra nivået på erfaring og opplæring som kreves, er det også den typen erfaring du er ute etter. Fritt fall er en viktig del av fallskjermhopping og gir hoppet en helt ny dimensjon. Det er derfor den trenger mer trening og instruksjon enn fallskjermhopping alene.

La oss starte med fallskjermhopping. Nesten hvem som helst kan delta i denne sporten. Du kan kjøpe opplevelser for deg eller for en venn og kan bestille opplevelsen din om gangen som passer deg. Det er til og med ordninger for å skaffe penger til veldedighet som kan resultere i at de faktiske kostnadene for hoppet dekkes. Det er åpenbart sikkerhetshensyn, og ingen kommer til å la noen hoppe ut av et fly uten å sørge for at de er fullt ut instruert og at alle nødvendige forholdsregler blir tatt.

Noen ganger vil dette være Static Line Fallskjermhopping. Det er her en person hopper fra et fly og fallskjermen trekkes automatisk ved avkjørsel. Fallskjermen er koblet til innsiden av flyet, slik at når hopperen forlater flyet, trekkes den. For de fleste vil det første hoppet sannsynligvis være på en statisk linje. Hvis du har sett bilder av soldater som forlater et fly etter tur, hopper de med en statisk linje. Det viktigste er at dette kan gjøres alene fra første hopp.

Så er det fallskjermhopping. Dette er når fallskjermen trekkes manuelt etter at du forlater flyet og etter en periode med det som kalles “fritt fall”. Du faller bokstavelig talt gjennom luften og når hastigheter på opptil 120 km / t mens du siver mot jorden. Dette er for noen den ultimate spenningen, og de bygger opp tiden som brukes i fritt fall etter hvert som de blir mer erfarne.

For nybegynnere fallskjermhopping gjøres i takt med at en erfaren instruktør timer hoppet og tiden brukt i fritt fall. Dette lar nybegynneren stå fritt til å oppleve de fulle opplevelsene av hoppet. Mange anerkjente selskaper tilbyr denne opplevelsen. Dette eventyret er flott for ditt første hopp. Du er direkte tilknyttet instruktøren og fallskjermsystemet. Du fritt faller sammen med instruktøren din, du (eller de) trekker i ripcordet og instruktøren din hjelper deg med å lede fallskjermen ned til en sikker landing.

Så der har du det, forskjellen mellom fallskjermhopping og fallskjermhopping er elementet fritt fall, men til syvende og sist er forskjellen i opplevelsen. Fritt fall beskrives ofte som det nærmeste flyet og vektløshet som de fleste noensinne har opplevd.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta