Få en fyr til å bli forelsket i deg – Lås opp hjertet hans

F

Er det ikke enhver kvinnes drøm å kunne få drømmemannen til å se henne på samme måte? Ta en titt på dette korte diktet og prøv å ikke si at det er akkurat slik du føler det. Du er ikke alene, det er derfor det er dikt som dette til å begynne med, og den beste nyheten er at du kan få en fyr til å bli forelsket i å låse opp hemmelighetene til hjertet hans.

Hjertets vokter, innehaver av nøkkelen:

Hjertets vokter, det er innenfor jeg lengter etter å være.

Jeg elsker deg og du elsker meg,

Hjertets vokter der jeg lengter etter å være

Keepers’ dør låst, jeg har nøkkelen_

Ulåst og fri til å være forelsket i meg.

Nøklene for å låse opp hjertet hans:

Har du noen gang hatt et sett med hekkekasser? Hver boks inneholder en boks litt mindre og den dyrebare gaven står i sentrum. Du kan ikke komme til midtboksen på noen annen måte enn ved å åpne hver enkelt boks. Slik er det samme når det gjelder å få adgang til en manns hjerte, selv om vi vil referere til hvert lag som en dør med en nøkkel for inngang til det neste.

La ham være en mann:

La ham være den han er; personen du er tiltrukket av. Hvis du vil at han skal bli forelsket i deg; du må styrke deg selv som kvinne ved å definere hvem du er og styrke ham til å være den han er. Menn er nummer én i sin egen egoistiske følelse av selvtillit, og du er der for å erkjenne det med et smil. Menn liker ikke “trengende” kvinner, men en og annen kort honningliste er nok til å formidle at du trenger dem.

Ikke konkurrer med ham på noe nivå med mindre du spiller et brettspill eller kort, og til og med da; tråkk på tungen din hvis du slår ham. Oppmuntre ham til å hengi seg til ting han elsker å gjøre. Hvis det er å se sport på TV-fine; lag ham en matbit, ta med en øl til ham, men konkurrer aldri med spillet. Der har du den første nøkkelen.

Han er unik, ikke gjør sammenligninger:

Din mann er din mann, noe som gjør ham unik. Noen dager bryr du deg kanskje ikke om noen av disse egenskapene, men du vil overraskende plukke opp den andre tasten hvis du snakker lavt, smiler, er glad og ikke sammenligner med noen. Menn ønsker å forbli unike, og de trenger ikke å bli påminnet om ting den siste fyren gjorde eller hvordan vennens mann er. Fortell dem hvor spesielle de er og forsterk det med kroppsspråk og ansiktsuttrykk. Dette gjelder også for å se på TV sammen eller en film. Ikke kom med kommentarer som kan misforstås med en sammenligning av ham i et dårlig lys.

Gi ham plass – ikke mas for å finne ut hva som er galt.

Snakk lavt fordi en mann ikke kan høre deg hvis du roper. Menn har også selektiv hørsel, lær å elske det og de vil elske deg. Ikke gjenta de samme linjene; masing. Spør om det er noe galt to ganger, så slipp det og gi ham plass. Han vil snakke når han er klar hvis det noen gang var et problem til å begynne med. Respekter ham og hans plass; du får en annen nøkkel og med den vil du få hans respekt.

Vær elskelig, og behandle ham som du vil bli behandlet, og han vil bli forelsket.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta