Feil å unngå når du bruker tredemøllen for første gang

F

Det kan være ganske spennende å ha din første tredemølle rett i hjemmet ditt. Du kan gå eller løpe i riktig hastighet når som helst på dagen eller natten. Du trenger ikke å bekymre deg for været eller fartsfylte kjøretøyer også. Du får en god treningsøkt når som helst du vil uten å gå på treningsstudioet eller gå en tur eller løpe.

Selv om trening på en tredemølle vanligvis anses som trygt, spesielt hvis hastigheten er satt til å gå, hvis det er første gang du bruker denne treningsmaskinen, må du fortsatt vite hvordan du bruker den riktig. Dette innebærer å være klar over de vanlige tredemølletreningsfeilene som kan føre til at du blir skadet eller skadet og skader utstyret ditt.

Nedenfor er de viktigste feilene du bør unngå når du trener på en tredemølle for første gang:

Ikke kle deg riktig for en treningsøkt. Når du løper på tredemølle og du har langt hår, sørg for å binde det tilbake. Hvis du faller fra utstyret, bortsett fra å bli skadet av fallet, vil du ha mer smerte hvis lokkene dine blir fanget i en bevegelig del. For å beskytte føttene og rett og slett være bedre beskyttet når du trener på tredemøllen, bruk gå- eller joggesko med sklisikre såler og aldri gå eller løpe på maskinen barbeint eller bare iført sokker.

Glemte å sette opp og bruke maskinens sikkerhetsfunksjoner. De fleste motoriserte og hybrid tredemøller har en nødav-bryter eller -knapp eller en sikkerhetsnøkkel festet til en ledning som automatisk slår av tredemøllen hvis du faller av eller hopper raskt av. Hvis den har en sikkerhetsnøkkel eller -klemme, fest denne alltid til klærne når du starter treningen. Hvis utstyret ditt også har andre sikkerhetsfunksjoner, som koder, må brukerne slå inn, bruke eller stille dem i henhold til maskinhåndbokens instruksjoner.

Øker hastigheten eller stigningen på maskinen for dramatisk. Treningseksperter sier at det er noen tredemøller som vil tillate deg å nå rasende hastigheter i all hast. Når akselerasjonen er for rask, kan det bringe deg ut av balanse og til og med kaste deg av tredemøllen. Øk derfor bare maskinens hastighet og stigning gradvis, ett trinn om gangen, og unngå å gjøre noen av de to før kroppen din tilpasser seg økningene.

Feil av- ​​og påstigning av maskinen. Til slutt kan det å gå på og av tredemøllen på feil måte føre til at du blir skadet. Den riktige måten å komme på denne maskinen på er å strekke beltet med en fot på sikkerhetsskinnen på hver side. Sett deg på utstyret når beltet beveger seg sakte. Når du går på, hold også i rekkverkene til tredemøllen når sin endelige hastighet og slipp når du føler deg stødig. For å komme trygt av maskinen, hvis den er på skrå, sett beltet tilbake til flatt først. Gå deretter noen minutter med lavere hastighet for å kjøle deg ned og forhindre svimmelhet når du går av. Hold i rekkverket når du går av til tredemøllen stopper helt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta