Gjeldfri livsstil – Topp 10 dagligvarestrategier for å spare penger i dagligvarebutikken

G

Har du lagt merke til at dagligvareprisene virker ute av kontroll? I dagens verden trenger vi en plan for å spare så mye vi kan og leve innenfor budsjettet vårt. Hvis vi kan finne ut hvordan vi kan spare penger på mat, må vi kanskje belaste kredittkortene våre bare for å overleve. Her er de 10 beste dagligvarestrategiene som kan hjelpe deg å spare penger og leve gjeldfritt når det kommer til å kjøpe mat.

1. Handle aldri uten en liste. For å få mest mulig besparelser må du ha en spilleplan. Lag planen din i henhold til ukentlige spesialiteter. Listen din er handlingsplanen din. Uten en liste vil du bli mye mer påvirket av markedsføringsstrategier som oppmuntrer deg til å kjøpe varer med høyere fortjeneste. Matselskaper bruker mer enn 7 milliarder dollar i året på reklame. Studier har vist at de fleste kjøpere tar 2/3 av kjøpsbeslutningene sine i butikken, og bruker ofte dobbelt så mye som de hadde forventet.

2. Vet en god pris. Dette er en ferdighet du må bruke hver gang du handler fordi den bare utvikler seg over tid. Visste du at 20 % av de uthevede varene i spesialtilbud er til eller nær normale priser? Du ønsker ikke å bli offer for illusjonen om en god avtale. Du vil skyte etter varer som har 25 % rabatt eller mer. Ikke anta at større pakker er en bedre avtale. Noen ganger selger små og mellomstore pakker raskere, så butikker vil godta en lavere fortjenestemargin på dem. Vær nøye med enhetspriser.

3. Kjøp salgsvarer med høy verdi i størst mulig kvantitet. Målet er aldri å betale full pris. Jo mer du lagerfører når prisene er lave, jo mindre trenger du når prisene er høye.

4. Lagre varer før du trenger dem. Når du venter med å kjøpe ting til du trenger dem, reduseres muligheten til å spare penger. Når du kan kjøpe tre måneders forsyninger med varer, spesielt de du bruker ofte, har du mye større innkjøpskontroll. For eksempel, hvis du ser en vare du bruker mye til de laveste prisene på tre måneder, kjøp en tre måneders forsyning. Når forsyningen er brukt opp, vil salgsprisen sannsynligvis komme tilbake. Fokuser også på å samle dyre varer som kjøtt, ost, peanøttsmør og kaffe. Hold fryseren 2/3 full slik at du har plass til uventede kupp. Fyll den andre 1/3 med plastflasker med vann. I tillegg sparer du mesteparten av fryseplassen din for å kjøpe kjøtt og ost i stedet for frosne grønnsaker eller middager.

5. Vær forsiktig med å kjøpe ikke-matvarer i dagligvarebutikken. Dagligvarebutikker vil få deg inn med lave priser på mat og prøve å tjene penger på ting som tannkrem.

6. Vurder å bli med i en lagerklubb som Sams. Selvfølgelig kan du spare penger ved å kjøpe i bulk. Denne avhenger imidlertid av hvor mye du bruker. Ikke bli med på et lager hvis dine årlige kjøp ikke vil være mer enn 20 ganger kostnaden for medlemsavgiften. For eksempel, hvis gebyret er $30, må du bruke $600 årlig for å få mest mulig nytte.

7. Kjøp butikkmerker. Det er 3 typer merker du kan kjøpe. De er nasjonale merker, butikkmerker og økonomimerker. Nasjonale merker er de dyreste. For eksempel betaler 50 % av prisen på en eske frokostblanding for den nasjonale merkevareannonseringen. Butikkmerker har typisk samme kvalitet som nasjonale merker. Imidlertid bruker de mye mindre på reklame. Butikkmerkeprodukter er vanligvis 20 % mindre enn det nasjonale merket. Økonomimerker koster ofte 20 % til 40 % mindre, men de kan være av lavere kvalitet eller uregelmessige størrelser.

8. Se på kassaapparatet som om det er pengene dine. Fordi den er! En undersøkelse my Money magazine fant at på grunn av skannerfeil kan så mange som 30 % av supermarkedene overbelaste kundene sine. Så hvis du ikke følger nøye med på når varene dine blir ringt opp, kan det hende en sleipe skanner spiser lunsjen din!

9. Unngå tilberedt mat. Tilberedte matvarer inkluderer elementer som frosne middager, hermetiske gryteretter eller varm mat fra delikatessen. Selv om disse elementene er praktiske, er de generelt dyrere. Hvis du liker bekvemmelighet, her er et forslag. Når du lager mat, lag doble porsjoner og frys ned halvparten for fremtidig bekvemmelighet.

10. Lær å erstatte ingredienser og eksperimentere. Hvis en oppskrift krever et krydder du sjelden bruker eller ikke har, bytt ut noe annet eller utelat varen. Dette bidrar til å unngå turer for å få en enkelt vare. Det sparer tid og penger fordi de fleste ikke kan gå til butikken og bare få en vare.

Selv om dagligvareprisene er ute av kontroll, er det skritt du kan ta for å få budsjettet ditt under kontroll. Bruk disse 10 beste strategiene for å hjelpe deg med å planlegge din neste tur til matbutikken. Ved å gjøre noen små endringer, kan du leve innenfor budsjettet ditt uten å piske ut kredittkortene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta