Hoteller i Victoria Falls Afrika

H

Å velge et hotell i Victoria Falls er en så viktig del av ferien din, men det kan være en vanskelig oppgave når du står overfor det store utvalget som tilbys. Brosjyrer og nettsteder kan få ting til å se veldig bra ut selv om de ikke er det. Detaljert her er litt ærlig førstehåndsinformasjon som forhåpentligvis vil gjøre avgjørelsen din noe enklere. Det må sies at alle hotellene nevnt nedenfor holder god standard, og vi nøler ikke med å anbefale noen av dem. De varierer selvfølgelig avhengig av prisen de tar og fasilitetene de tilbyr.

Plassering:

De nærmeste hotellene til selve fossen er Victoria Falls Hotel, Kingdom Hotel og Ilala Lodge. Disse tre hotellene ligger mindre enn 10 minutters gange fra inngangsporten til Falls. Sprayview og Rainbow Hotels ligger i sentrum ikke mer enn 2 km unna. Deretter er Elephant Hills Hotel, Victoria Falls Safari Lodge og A Zambezi Hotel. Disse tre siste hotellene er ikke innen gangavstand fra fossen, men gratis regelmessig busstransport, transporterer gjester inn til sentrum og fossen.

Enhver av aktivitetene du kan velge å gjøre, for eksempel et solnedgangscruise, rafting eller kanskje en elefantryggsafari, vil turoperatøren hente deg gratis fra noen av disse hotellene, så i dette tilfellet er ikke plassering et problem.

Pris:

Som med de fleste feriedestinasjoner er det overnatting for alle budsjetter. Sprayview og Rainbow Hotels tilbyr den billigste overnattingen, tett fulgt av Kingdom, Elephant Hills og A Zambezi Hotels. I den eksklusive prisklassen er det storslåtte og koloniale Victoria Falls Hotel, den svært populære Victoria Falls Safari Lodge og den intime og eksklusive Ilala Lodge.

Sammendrag:

Victoria Falls Hotel er gjennomsyret av historie. Colonial plysj og up-marked det har innkvartert dignitærer og kongelige fra hele verden.

Kingdom Hotel er et familieorientert hotell med store svømmebassenger og har en avslappet morsom atmosfære. Med fantastisk arkitektur er hele hotellet inspirert av Great Zimbabwe-ruinene.

Ilala Lodge er et mindre hotell med kun 32 rom som sikrer en personlig og intim service, som egentlig ikke passer for små barn.

Sprayview Hotel har innkvartering i motellstil. Ganske gammel, derav budsjettprisen, men det er god, avslappet og hjemmekoselig innkvartering ideell for selvkjørende turister og store grupper på et budsjett.

Rainbow Hotel har god, ren innkvartering uten bjeller og fløyter. Passer familier og alle som er mer interessert i reisemålet enn hotellet, men ønsker likevel å være komfortabel.

Elephant Hills Hotel er et enormt hotell som ligger på toppen av den høyeste bakken i området, med nydelig vidstrakt utsikt over Zambezi-elven. Det er hjemmet til den eneste golfbanen i området som pleide å være en mesterskapsbane. Nok et flott familiehotell.

Victoria Falls Safari Lodge er ulik noen av de andre hotellene, den er mer som en av Safari Lodges som ligger lenger ut av byen. Denne hytta har utsikt over sitt eget vannhull som besøkes regelmessig av alle slags dyreliv. Dette er det eneste hotellet som tilbyr denne typen safariopplevelse.

Til slutt er A Zambezi-hotellet, som er under stor oppussing, det eneste hotellet rett ved bredden av Zambezi-elven. Dette aspektet alene skiller det fra de andre hotellene. Hyggelig avslappet familieinnkvartering av høy kvalitet.

For en nærmere inngående titt på alle disse hotellene i Victoria Falls, hvorfor ikke ta en titt på denne nettsiden den har alt du trenger å vite Victoria Falls overnatting

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta