Hva er det beste gratis antivirusprogrammet?

H

Du kan finne mange gratis antivirusprogrammer der ute. Men problemet er at de fleste av dem kan stjele din personlige informasjon, spesielt hvis du er en Windows -bruker. Årsaken er at Windows er det øverste målet for skadelig programvare og andre virus. Sørg derfor for at du ikke blir offer for disse svindelene og går til legitime nettsteder for å være på den sikre siden. La oss finne ut hvordan du kan velge det beste antivirusprogrammet.

Siden cyberkriminalitetsraten øker, kan du ikke finne mange antivirus -apper der ute som gir god beskyttelse. Selv om mange merker tilbyr en gratis versjon av antivirusprogrammet, vet du at det er en forskjell når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Problemet er at mange av de gratis antivirusappene du finner der ute, tilbyr ingenting annet enn en gratis skanning. Disse programmene kan oppdage skadelig programvare for deg, men vil be om betaling når du trenger å fjerne den.

Hvordan se etter det beste antivirusprogrammet?

Hvis du vil velge det beste antivirusprogrammet, foreslår vi at du ser etter følgende funksjoner:

Virkelig gratis

Først og fremst er det viktig å huske på at mange merker har en tendens til å bruke forskjellige triks for å beholde appbrukerne. Et slikt triks de bruker er en gratis prøveversjon. Når prøveperioden utløper, krever de at du betaler for å fortsette å bruke appen.

Derfor må du sørge for at produktet virkelig er gratis og ikke bare tilbyr en | “gratis prøveversjon”.

Ingen overraskelser

Når det gjelder online sikkerhet, må du unngå overraskelser. Så det du trenger å gjøre er å gjøre leksene dine for å sikre at merket ikke skjuler noe. Tross alt vil du ikke ende opp med å betale for funksjonene du ikke trenger.

Høy beskyttelse

Det er viktig å sørge for at gratis antivirus -apper tilbyr et høyt sikkerhetsnivå for enhetene de er designet for.

Flotte testresultater

Det kan være lurt å ta vare på falske antivirus -apper der ute. Så du bør kjøre forskjellige tester for å sikre at appen fungerer bra. Det viktigste du bør huske på er sikkerheten til programmet.

Ekstra funksjoner

Hvis du tror du kan få det beste merket uten å betale, bør du tenke om igjen. Du bør vurdere merker som gir ekstra funksjoner og ikke koster ekstra penger.

Hvis du trenger forslag for å velge det beste antivirusprogrammet, kan det være lurt å sjekke ut følgende 5 merker.

Avast: Dette antivirusprogrammet tilbyr mange ekstra funksjoner, men kommer med tonnevis med annonser.

AVG: AVG tilbyr et anstendig beskyttelsesnivå med nettleserutvidelsen.

Avira: Hvis du leter etter det beste gratis antivirusprogrammet for Windows, er dette ditt beste valg. Dette programmet bruker topp moderne teknologi som tilbyr pålitelig anti-malware og antivirus-beskyttelse.

Panda |: Dette antivirusprogrammet bruker kraftig teknologi. Den har et sett med noen flotte funksjoner, for eksempel en gratis VPN.

Sophos: For familier tilbyr Sophos en flott gratis plan. Dessuten har den et ideelt grensesnitt som tilbyr foreldrekontroll for opptil tre enheter.

Forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg med å velge det beste gratis antivirusprogrammet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta