Hvordan håndtere risikoene som er involvert i handelsvarefutureshandel

H

Hvis ideen din om den “perfekte” jobben er å sitte i et bås og blande papirer, bør du slutte å lese denne artikkelen umiddelbart fordi det ikke er noe dagligdags ved å handle futures. Hver dag er fylt med strålende følelser som motvirkes av bitre skuffelser og mislykkede handler. Bortsett fra din personlige handelsstil, er det eksterne risikoer som må tas med i handelsligningen.

Den typen risiko jeg refererer til er eksterne faktorer som kan påvirke råvareprisene uavhengig av hvor godt du handler. Noen av disse faktorene inkluderer:

Globale risikofaktorer

På godt og vondt lever vi i en ustabil verden, og fryktelige hendelser mellom motstridende land er veldig virkelige. Vi lever i en verden av begrensede ressurser, og mange varer er konsentrert i regionale geografiske områder. Noen av verdens største oljeforekomster ligger for eksempel i Midtøsten. For resten av verden betyr det å kjøpe oljeforsyning med land i Midtøsten. Noen ganger kan handelsavtaler av denne typen komme ut av kontroll med ekstremt negative konsekvenser. Jeg dater meg selv her, men jeg kan fortsatt levende huske Arab Oil Embargo og observere lange køer av biler som ventet på å fylles opp, og det tok ikke så lang tid før mange av bensinstasjonene gikk helt tom for bensin. Presidenten på den tiden var Jimmy Carter, og han ble tvunget til å iverksette drastiske tiltak for å redusere USAs oljeforbruk.

Videre kan regionale konflikter stoppe strømmen av varer fra normalt produktive økonomier. Enten det er et terrorangrep eller en all -out -krig, kan det føre til reelle problemer og gjøre handel til den berørte varen kan oppleve ville prissvingninger og mangel. Dette er risiko du ikke kan kontrollere gjennom defensive handelsteknikker fordi omfanget av problemet er globalt.

Risiko forårsaket av spekulanter

Siden de fleste av leserne av denne artikkelen kan klassifiseres som spekulanter, i motsetning til bedriftssikring, kan spekulanter noen ganger flytte markedet i svært uvanlige mønstre. Bare prøv å finne ut de bisarre maskinene i prisbevegelsen på S&P e-mini hvis du vil ha bevis på uvanlig bevegelse. Det meste av denne uventede bevegelsen kan tilskrives høyfrekvent handel som i dag utgjør mer enn 60% av total trafikk på kontrakten.

Det er ikke uvanlig at spekulanter kommer ut av kontroll og driver prisene til overkjøpte nivåer eller oversolgte forhold. Dot.com -boblen er et godt eksempel på at spekulanter driver prisen til enestående høyder som viste seg å være altfor optimistisk, for å si det mildt

Å holde nøye oversikt over markedskonteksten og spekulasjonsnivået kan hjelpe til med å unngå spekulantrisiko. En fin måte å overvåke spekulantaktivitet på er gjennom Commitment of Traders -rapporten som publiserte Chicago Mercantile Exchange som bryter ned aktivitet etter kategori av handelsmenn.

Black Swan Events

Nicholas Nassim Talab identifiserte nylig hendelser som ikke passer pent inn i tradisjonell markedsteori. Effektiv markedsteori, grunnleggende analyse og teknisk handel har null forutsigbarhet når en helt uventet hendelse oppstår. Disse hendelsene skjer vanligvis uten forvarsel og kan ha vidtrekkende økonomiske konsekvenser for lokal og nasjonal økonomi. Markedsfritt fall i 2008 var en av mange Black Swan-hendelser som har skjedd i våre liv. Black Swan -hendelser må være hendelser som ikke er forutsigbare med dagens handelsteknologi og har vidtrekkende konsekvenser.

Etter at Black Swan -hendelser har funnet sted, vil du finne et rush av akademikere (vanligvis på alvor for å forstå hendelsen) og fjernsynets “snakkehoder” for å rasjonalisere ad nauseum at hendelsene var forutsigbare og trave ut noen personer som hevder å ha forutsett hendelsen utfolder seg. (Tenk Peter Schiff)

Dette har vært en veldig kort ikke-inkluderende oppregning av risikofaktorer som en næringsdrivende ikke kan kontrollere. Det er endeløse variasjoner av betingelsene beskrevet ovenfor, men generelt faller uforutsigbare handelskonsekvenser under disse kategoriene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta