Hvordan lage ditt eget utendørs meditasjonsrom

H

Amerikanerne har mindre fritid enn noensinne i vår historie. Tider som er fullpakket, konstant og øyeblikkelig cyber-tilkobling, familier og engasjementer tar en toll på vår sjelefred og indre fred. Studier viser at sykdommer knyttet til stress skyter i været, men andelen mennesker som beskriver et lykkelig og komfortabelt liv, synker med frie fall.

Denne situasjonen trenger imidlertid ikke å være din situasjon. Eksperter i mekling og de som studerer det har lenge visst at det kan hjelpe til med å komme seg og forebygge psykiske og fysiske forhold. Faktisk er vår generelle helse sterkt forbedret gjennom dyp pusting, avslapning og tid til refleksjon. Hvis dette høres bra ut for deg, kan du kanskje til våren lage et utendørs meditasjonsrom som hjelper deg å finne oppmerksomhet og indre ro når som helst på året.

Avstand meditasjonsplassen din fra sentrum av hjemmet og gården din

Avstand trenger ikke å være i lineære føtter. I denne sammenhengen betyr det separasjon. For å finne ekte avslapning, bør du fjerne deg fra severdigheter, lyder og lukter, ja lukter, som utløser ditt daglige stress. Den bjeffende hunden, oppvasken som må settes i oppvaskmaskinen, den blåtende smarttelefonen. Dette er distraksjoner som utgjør ditt daglige liv, men som trer på dine meditasjonsmomenter. En av de beste måtene å unnslippe disse er i hagen din. En pergola eller lysthus er et flott sted å finne fred og avstand. Hvis vinteren ikke gjør dette mulig, kan en cabana eller et bassenghus gi deg riktig mengde ly og ensomhet. Uansett hvilken plass du har eller velger, er poenget å skape et rom der dine bekymringer og bekymringer for dagen rett og slett ikke er tillatt.

Et veldig kult konsept er fra det gamle Japan og Kina, og det er hagebroen. Symbolikken er at når du krysser broen, krysser du til et fredelig sted. Installer en hagebro, selv om du ikke har noe som trenger bro, for å gi tankene en barriere som endrer ditt syn når du går over den. Et annet gammelt konsept er en slags sikksakkmønster i gangveien som tar deg til meditasjonsrommet ditt. Onde folklore -ånder kunne bare reise i rette linjer, så de kan ikke følge deg til roen din. Det kan høres dumt ut i vår moderne verden, men du trenger ikke tro på onde ånder for å få konseptet til å fungere for deg. Det er ikke annerledes enn hvordan en utøver varmes opp for å få strukket musklene før en kamp. Du trenger den tiden for å gjøre deg klar til å jobbe og strekke sinn og sjel.

Lag din forbindelse med naturen

Ingenting er mer fredelig enn naturens lyder, severdigheter og lukter. Ditt hjem kan være komfortabelt og koselig, eller elegant og imponerende og en kilde til stor stolthet. Men det er ikke naturen. Hagen din er sannsynligvis naturlig, per definisjon. Men hvis du velger et sted for en pergola eller lysthus som ikke har særlig frodighet, invester i noen blomster og planter. Ikke bare gir de beroligende komfort, hvis du kan plante noen med favorittaromaene dine, hjelper de deg med å finne den indre roen du søker. Hvis plassen din er lukket, som en cabana eller et bassenghus, må du sørge for at du har vinduer for å slippe ut utendørs. Eller ta med bonsai -trær og annet løvverk.

Men vent – du sier at du har en brun tommel, så hvordan skal du holde alt dette plantelivet i live? Studier viser at en forbindelse med naturen gir fredelige tanker og roer sinnet. Gjør noen undersøkelser og finn planter og blomster som selv ditt ferdighetsnivå kan ha en tendens til.

Vann er beroligende

Lyd kan være enormt beroligende eller utrolig stressende. Bilhorn, sirener, konstruksjonsstøy. Disse lydene kan rive nervene dine og sende deg inn i et angstanfall i nærheten. På den annen side er vann utrolig beroligende og kan vaske bort stress og frustrasjoner. Enten det er bølger som skvetter på sanden eller mildt regn eller en fontene. Inkluder en ekte vannfunksjon i meditasjonsrommet ditt. Du trenger ikke å ansette en landskapsarkitekt å bygge deg en dyr mini-foss og babling bekk i bakgården din. En enkel bordfontene kan være alt som trengs. De er ikke så dyre og kjører hverken på batteri eller strøm. Plasser den nær deg slik at den dekker nabobiler eller fly overhead.

Ikke gå over bord med å pynte

De mest fredelige meditasjonsrommene er minimale. Rot, for noen mennesker, er i seg selv en stressor. En behagelig stol eller myk gulvpute, muligens et sidebord for en lydmaskin, røkelsesbrenner eller meditasjonsklokker er sannsynligvis alt du trenger. Det er ikke her du vil plassere ditt dyre utendørs spisestue eller bassengbar. Lag din meditasjonsplass vekk fra disse distraksjonene. Selv med lukkede øyne, vet du at de er der, og det kan forstyrre oppmerksomheten din.

Selv om du ikke kan meditere, kan du fortsatt finne indre ro

Nybegynnere ved meditasjon gir ofte opp tidlig fordi meditasjon krever øvelse. Noen mestrer det egentlig aldri. Hvis du er en av dem, ikke bekymre deg. Du trenger ikke å være en ekspert mekler for å skape et rom for å finne fred. En hengekøye, en veranda eller en gyngestol kan være alt du trenger noen minutter om dagen for å lage meditasjonsområdet ditt. Eller til og med en lesekrok, dypt inne i et hjørne av gården din som får god morgensol, kan bli din ensomhetsoase. Den sanne nøkkelen er å velge et sted som skiller deg fra stressorer og lar deg koble til naturen og din indre ro.

Etter hvert som amerikanerne blir mer og mer tilkoblet, og ettersom livene våre blir raskere og raskere, kan det være vanskeligere å finne mindfulness og indre fred. Men den indre fred trenger ikke å være. Kjenne igjen det som allerede er i hagen din, kanskje gjøre noen modifikasjoner og lage et utendørs meditasjonsområde. Kanskje gjøre noen modifikasjoner, og lage et utendørs meditasjonsområde.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta