Hvordan “tvinge” en kvinne til å bli forelsket i deg – ved å bruke “gerilja”-metoden for forførelse

H

Vi vet alle at det er vanskelig å få en kvinne til å bli forelsket i oss. Kjærlighet og hengivenhet er komplekse følelser – det er egentlig ikke så enkelt å få en jente til å føle at hun vil være sammen med oss. For å gjøre saken litt vanskeligere, er kvinner mer kresne når det kommer til kjærlighet og forhold fordi de vil at deres utvalgte partnere skal være 100% perfekte.

Nå når dette er sagt – det er faktisk veldig mulig å enkelt få en jente til å bli forelsket – forutsatt at du kjenner hemmelighetene. Les videre for å oppdage de tre morderiske måtene å bokstavelig talt “tvinge” en jente til å bli forelsket – ved å bruke den kontroversielle “geriljametoden” for forførelse…

Tre ‘gerilja’-metoder for å få kvinner til å bli forelsket

Metode nummer én – “Create Fantasy”. Jeg hater å generalisere, men alle kvinner har “prinsens sjarmerende fantasier” på et eller annet tidspunkt i livet. Gjør denne fantasien til virkelighet for dem.

Metode nummer to – “Verdifremkalling”. Hva dette betyr er at du må finne ut hva som appellerer til henne følelsesmessig, og deretter gjøre det. Nøkkelordet her er “følelsesmessig” – jenter er IKKE rasjonelle – så prøv aldri å “krangle” på din måte for å få henne til å elske deg. Det fungerer aldri.

Metode nummer tre – “Bruk hypnose”. Ja, dette høres lurt og direkte amoralsk ut, men hvis du ikke klarer å få kvinnen til å elske deg uansett hva du gjør for henne, kan du like godt hypnotisere henne. En enkel måte å gjøre dette på er å bruke denne hypnoseteknikken kalt “fraksjonering”.

Fraksjonering er kjent for å kunne få enhver jente til å føle seg følelsesmessig avhengig av enhver mann – så det er virkelig et svært kraftig “våpen” som egentlig ikke bør brukes av noen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta