Ikke fall for disse 12 psykiske mytene

I

Vi har møtt mange myter om synske lesninger gjennom årene. Det er ikke overraskende at det er så mye feilinformasjon og fiksjon knyttet til metafysiske lesninger; noen ganger har utøverne skylden.

Nedenfor er tolv psykiske myter basert på vår over 30 års erfaring med emnet.

Synske vet alt.

Det er her noen synske får problemer. De lar følgere og klienter anta at de vet alt, og mister respekten når de ikke gjør det. En veldig kjent synsk lot dette skje med henne. Hun døde for noen år siden med et dårlig rykte på grunn av det.

Å være synsk betyr ikke at du vet alt. Det er som å se på TV. Bare fordi du er innstilt på én kanal betyr ikke det at du vet alt som skjer på hver kanal til enhver tid.

Ingen synsk er 100 % nøyaktig 100 % av tiden.

Noen ganger vil en leser ikke oppfatte noe fordi du ikke skal vite det.

Også angående spørsmål som “Hva tenker han?” eller “Liker hun meg?”, er det ikke din rett til å krenke noens privatliv og lirke inn i tankene deres.

Synske kan slette karma.

Ingen kan slette en annen persons karma. Du må balansere det selv ved å oppleve det som er relatert til det.

Synske kan bringe en elsker tilbake eller stoppe skilsmisse.

Nei, det kan de ikke, og hvis noen forteller deg at de kan de lyver eller har vrangforestillinger. Hvis det er over, er det over. Å bruke kjærlighetsformler til dette er åndelig manipulasjon og svart magi, og vil skape negativ karma for deg og den synske.

Synske kan fortelle deg om partneren din var utro.

Noen kan kanskje, men forholdet ditt er kanskje ikke verdt å redde hvis du må stille en fremmed et slikt spørsmål.

Synske kan forutsi de store jackpottallene i lotteriet.

Kanskje hvis du er bestemt til å vinne, men det er du sannsynligvis ikke, så de vil ikke kunne oppfatte tallene for deg.

Bare synske er synske.

Alle har en viss grad av psykiske evner. Du kan øke din til en viss grad gjennom vanlig meditasjon. Meditasjon vil hjelpe deg å slappe av, fokusere og bli mer bevisst på svarene på spørsmålene dine.

Du kan endre skjebnen din.

Noen synske hevder: “Ingenting er hugget i stein.” Vi har funnet ut at de fleste store begivenheter i alles liv er forutbestemt. Du har da fri vilje til å reagere på dem.

Synske bruker demonisk energi og bør unngås, sammen med alle andre ikke-religiøse åndelige praksiser.

Synsk arbeid, tarotkort, astrologi, numerologi, kanalisering og andre metafysiske praksiser er ikke demoniske eller negative i seg selv. Det er imidlertid mulig å utnytte mørk energi, med eller uten metafysikk, hvis du ikke vet hvordan du skal beskytte deg selv.

På grunn av dette anbefaler vi å visualisere deg selv omgitt av hvitt lys, be om beskyttelse og veiledning fra guider av Lyset og din Gud, unngå narkotika og negative mennesker, og unngå svart magi eller lignende mørke energiritualer.

Bare erfarne medier kan kommunisere med de døde.

Tap av en kjær er alltid vanskelig. Det er helt naturlig å ønske å kontakte dem og fortsette kommunikasjonen.

Vi tror at kjære som krysser over, sjekker inn fra tid til annen med de de etterlot seg, er der for deg når du trenger dem, og ofte prøver å hjelpe.

Problemet er imidlertid at de fleste av oss ikke er betinget i tidlig alder for å være åpne for eller identifisere kommunikasjon fra den andre siden. De fleste savner skiltene.

Vår erfaring er at mennesker som er åndelig sensitive kan oppfatte kommunikasjon fra den andre siden. For alle andre kan daglig meditasjon hjelpe deg å være mer mottakelig for slik innsikt, og det samme vil akseptere at dine kjære som krysset over kan høre deg og ønsker å hjelpe.

Reinkarnasjon og karma er ikke relatert eller så viktig.

En god synsk forstår at du ikke kan ha den ene uten den andre, hvor mye de påvirker ditt nåværende liv (mye), og at det å akseptere disse teoriene er styrkende gjennom personlig ansvar.

Dine sjelevenner er hovedsakelig for romantikk.

Alle har mange sjelevenner og de fleste av dem er for åndelig vekst. Alle som sier noe annet, må slutte å lese så mange romantiske romaner.

Astrologi og numerologi handler kun om muligheter.

Når du beveger deg utover overfladiskheten til moderne astrologi (f.eks. horoskoper, eksklusivt fokus på transitter, solavkast osv.), inn i omfattende kartlegging ved bruk av eldgamle metoder, slipper du unna tullet med “eneste muligheter” og begynner å identifisere “her kommer det” forutbestemte livshendelser og omstendigheter.

Copyright ©

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta