Introduksjon til Bungee Jumping

I

Strikkhopp er en dårlig råd for de svake hjerter. Du vil kanskje bli overrasket over at selv om mange mennesker tar initiativ til å prøve det, de fleste tilbake rett før hoppet. Fritt fall fra et veldig høyt sted med tyngdekraften mot deg er et av scenariene de fleste anser for å være deres verste mareritt. Men hvis du kan overvinne frykten din nok til å ta det første hoppet, vil du oppdage at strikkhopp er en av de mest adrenalinhevende ekstremsportene du kan støte på. Når du får en smak av det adrenalinruset, vil du finne deg selv tilbake for mer, slik mange gjør.

De fleste av dere er kanskje kjent med konseptet, men fremdeles er her høydepunktene. Først knyttes en lang, ekstremt sterk og tøyelig snor rundt genseren, som hopper av fra hopppunktet. Mens du faller fritt når snorene sin maksimale strekkapasitet og rykker jumperen tilbake og faller igjen. Prosessen fortsetter til hopperen slutter å hoppe for å bare dingle i luften. Å hoppe opp og ned kan virke kvalmende, men det er virkelig spennende.

Strikkhopp krever ingen ferdigheter eller erfaring. Bare skrik hodet av på vei ned og ha det bra med det. Av alle de forskjellige typer ekstremsport som er der ute har strikkhopp minst antall ulykker, selv om det ser ut til å være farlig. De fleste føler seg bekymret for to ting. Først kan tauet smelle på dem. Dette er svært lite sannsynlig siden alle kommersielle strikkhoppsnorer er strengt kvalitetstestet for å sikre din sikkerhet. For det andre kan de svinge tilbake og treffe veggen bak dem. Bungee jump -operatøren ved å forlenge bungee jump -plattformen bort fra stupet har allerede tatt seg av denne sannsynligheten. Du må imidlertid være ekstrem forsiktig og holde deg borte fra klippen hvis du ikke søker profesjonell hjelp.

Strikkhopp er ikke uten risiko, til tross for alle forholdsregler som er tatt. Selv om sjansene for utstyrssvikt er lave, er det mange ting som kan gå galt under selve fallet. En som ikke har mye limber kan lett ende opp med å trekke en muskel eller forflytte noe på grunn av den påfølgende rykket som oppstår etter det første fallet. Mange tilfeller av øyeskade mens strikkhopp er også rapportert.

Over hele verden er det mange steder hvor du kan strekke hopp. Du finner en bungee jump -plattform uansett hvor du finner en canyon, bro eller demning som gir mer enn noen få 100 fot høyde. Bungee -tårnet i Cairns, Verzasca -demningen i Sveits og det høyeste av alle, Macau -tårnet i Kina er noen av de mest berømte bungee -hoppepunktene i verden. Du får profesjonell, kommersiell hjelp til å få utstyret ditt på og skjemaet ditt perfeksjonert på disse stedene.

På grunn av sin natur, tilbyr strikkhopp ikke mange muligheter for konkurranse, men det er noen få områder innen sporten som tilbyr litt konkurranse, akrobatikk er en av dem. Å dømme strikkhoppere basert på bevegelsene de kunne trekke ut mens de var i luften, er kjernestoffet i noen få spesialiserte konkurranser.

Strikkhopp starter adrenalinet ditt med å pumpe bare ved tanken på det. Det vil definitivt være din kopp te hvis du er en av de som liker å delta i nye og spennende ekstremsport.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta