Live og Land Rover: Møt Defender V-8 James Bond Edition

L

Land Rover Defender spilte en betydelig rolle i “No Time To Die”, som er den 25. filmen til James Bond. For å feire rollen til dette kjøretøyet i filmen, har produsenten avslørt den nye delen kalt Land Rover Defender V8 Bond Edition. Hvis du vil gå for forsvareren V8 Bond Edition, kan du velge mellom to versjoner: 90 og 110. Sofa, selskapet har produsert bare 300 enheter over hele verden. La oss få en dypere innsikt i dette kjøretøyet.

Motor og girkasse

Når det gjelder motor og girkasse, har Defender V8 Bond Edition den samme motoren som du finner i Defender V8. Dette kjøretøyet kommer med en 5-liters kompressormotor. Denne motoren er kraftig nok til å produsere et maksimalt dreiemoment på 625Nm og en kraft på 525 PS. Dessuten har dette kjøretøyet en 8-trinns automatgir som sender kraft til de fire hjulene.

Topphastighet og akselerasjon

Med denne kraftige motoren kan du nå en toppfart på 240 km i timen. Med tredørs 90 kan du gå fra 1 til 63 mph på bare 5,2 sekunder. På den annen side kan femdørs nå 63 mph på 4,4 sekunder. Så begge kjøretøyene tilbyr nesten samme grad av akselerasjon.

Unike egenskaper

Defender V8 Bond Edition kommer med en utvidet Black Pack og 20-tommers lettmetallfelger av Satin Dark Grey. Bak har du en “Defender 007”-logo og bremsekaliprene foran er Xenon Blue. Så logoen får hytta til å se fantastisk ut. Så det er et flott tillegg.

Siden produsenten har produsert kun 300 enheter så langt, kan du finne en SV Bespoke-logo i kabinen sammen med begrepet “One of 300”. Hytta har også eksklusive lyse “Defender 007” sølepyttlamper og tråkkeplater. I tillegg er det en berøringsskjerm-aktivert animasjon for det utrolig vakre Pivi Pro-infotainmentsystemet.

Land Rover Defender tilgjengelighet

I Dubai kan du velge mellom de to versjonene av kjøretøyet. Så enten du liker 90 eller 110, kan du legge inn bestillingen og få den. For øyeblikket er begge versjonene tilgjengelige for kjøp. Så hvis du har penger til å ha råd til en, kan du gå for det når du vil. I noen regioner, for eksempel India, kan du ikke få begge versjonene.

Når det gjelder prisen, er det bare 300 enheter av dette kjøretøyet. Prisen starter på $115 950, som også inkluderer leveringskostnader. Så prisen på dette kjøretøyet er $15 000 høyere enn base Defender, som er 110 V8. Bortsett fra dette selger Land Rover også V8-versjonen, som har to dører. Prisen på denne varianten er $98 550, som er verdt det av flere grunner.

Så dette var en introduksjon til den nye Land Rover Defender V8 Bond Edition. Hvis du er interessert i å kjøpe denne flotte delen, kan du velge riktig versjon basert på budsjettet og personlige preferanser.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta