Madden 11 tips

M

1. Finn et lag med mye fart og velg dem. Historisk sett har lag med mye fart alltid vært lagene de fleste spillere velger. Med den nye akselerasjonsvurderingen som faktisk er relevant og meningsfull i år, kan det være lurt å finne spillere som har god fart og god akselerasjon. Spillere som Tennessee Titans runningback Chris Johnson er ideelle. Hastighet er viktig i alle posisjoner, men viktigst av løping, wide receiver og cornerback. Hvis du er så heldig å ha en mobil quarterback på laget ditt, er det en ekstra bonus.

2. Forsvar, Forsvar, Forsvar. Nøkkelen til å vinne på høye nivåer i Madden 11 vil være forsvar. Hvis du kan kontrollere ballen og spille godt forsvar, vil du vinne 90 % av nettspillene dine. Lær noen forsvar med maksimal dekning samt noen flotte blitzer. Ha noen mannforsvar og soneforsvar som du blander sammen for å holde motstanderen på tærne. Nøkkelen til et godt forsvar er bedrag. Enten du er 8 gutter eller bare 3, vil du få det til å se likt ut. Du vil skjule om du er i et mannforsvar eller et soneforsvar, fordi å avsløre den informasjonen vil gi motstanderen en klar fordel. Det bringer oss til vårt neste vektpunkt…

3. Les motstanderens forsvar. Nøkkelen til en god Madden 11-angrep er å vite hvilket forsvar opposisjonen har kalt. Peyton Manning er så god i NFL fordi han generelt vet hvilket forsvar det andre laget er i bare ved å se på dem. Et triks for å fortelle om motstanderen din er i mann eller sone er å bevege en bred mottaker fra den ene siden til den andre. Hvis forsvareren følger ham hele veien til den andre siden, vet du at forsvaret er i mann-til-mann-forsvar. Hvis forsvareren følger ham litt av veien og stopper, vet du at motstanderen vår er i soneforsvar. Du bør øve på spill i Madden 11 som fungerer mot sonen 100 % av tiden og gjøre det samme for mann-til-mann-forsvar.

4. Kontroller spillet. Hvis du vinner åpningsmyntkastet, bør du velge å starte først. Madden 11 vil ha kortere spill enn tidligere år. Det er mer i år enn noen gang før å sette deg selv i en situasjon der du scorer rett før pause og nøyaktig på slutten av kampene. Dette begrenser sjansene motstanderen din har for å få ballen og vil vanligvis gi deg to flere touchdowns enn det andre laget. Noen ganger er det best å vente en liten stund før du bestemmer deg for å score, slik at du kan kjøre litt mer tid utenfor klokken og få spillet nærmere pause eller slutten av spillet.

5. Velg et godt lag. Dette høres kanskje ut som en enkel sak, men det er veldig vanskelig å konkurrere mot dominerende lag i Madden 2011 med et lag som ikke har noen gode spillere. Velg et lag med høye rangeringer og gode spillere og du vil starte spillet med en fordel. Sørg for at de har et godt forsvar samt en god offensiv. Endimensjonale lag er vanskelige å leke med. Lag som Titans, Colts, Jets, Chargers, Saints og Vikings er noen gode Madden 11-lag.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta