Mortgage Acceleration Software – UFirst, Sydney Financial, MMA og aksjesykling

M

f du ennå ikke har hørt om “boliglånsakselerasjon”, vil du høre om det snart. Det kryper over landet (og noe internasjonalt) som en sakte brennende gressbrann. Når den når åsene og vinden tar seg opp, vil flammer hoppe 100 fot opp i luften.

Boligakselerasjon er teknisk sett alle metoder eller teknikker for å betale ned på boliglånet ditt tidligere enn planlagt på din 30-årige eller 15-årige lapp. De fleste bruker imidlertid begrepet for å referere til en enkelt teknikk som trekker fra egenkapitalen i hjemmet ditt for å skaffe et engangsbeløp som skal gjelde for boliglånet. Ved å sykle din egenkapital, gjenbruker du faktisk de samme pengene som du betalte med første gang, bare denne gangen for å gjøre en engangsbetaling.

Bortsett fra smartheten i å bruke de samme dollar to ganger, kansellerer denne teknikken også boliglånsrenten til en inspirerende rente. Jeg brukte egenkapitalsykling fire ganger i løpet av en toårsperiode, og brukte bare $ 5000 fra min egenkapitalgrense (HELOC) hver gang. Ved å betale ned ytterligere $ 20 000 med hovedstol med de samme dollarene vi hadde brukt til å betale måned etter måned på en mer fotgjenger måte, kansellerte vi nesten $ 70 000 renter av boliglånet og renter.

Du kan se hvordan det å følge en praksis som ligner dette i en periode på flere år helt kan eliminere boliglånsgjeld på 5-8 år, avhengig av husets pris og spredningen mellom kjøpers inntekt og vanlige månedlige utgifter.

Det er ganske mange selskaper som selger programvare for å styre aksjesyklusprosessen. For ikke bevisst å forlate noen av dem, her er noen navn du kanskje kjenner igjen. United First Financial (alias UFirst) selger et produkt kalt MMA (pengesammenslåingskonto) gjennom en markedsføringsstruktur på flere nivåer for $ 3500. Sydney Financial Groups programvare koster også rundt $ 3500. CMG Mortgage Services selger et lignende produkt; men nettstedet deres fungerer ikke akkurat nå, så jeg kan ikke bekrefte prisen. Andre selskaper, for eksempel The Mortgage Miracle, representerer en av disse større aktørene, i dette tilfellet Sydney. UFirst skal ha rundt 30 000 uavhengige salgsrepresentanter. Norm og Mike, vanligvis referert til som “de to gutta fra California”, selger et programvareprodukt for $ 1295.

Noen få mennesker oppnår utbytte av aksjesykling uten fordel av programvare. Det er bøker om emnet, for eksempel Harj Gills “Own Your Home Years Sooner” og John R. Barker og Lin Ennis’s La ditt boliglån gjøre deg rik! Det er en håndfull e -bøker som hevder å forklare teknikken, men ikke alle internettmarkedsførere er forfattere, så alle bøker er ikke skapt like.

Det kan også sies at ingen programmer for egenkapital sykling er opprettet likt heller. Selv om jeg personlig ikke har sett noen som ikke fungerer, må du ikke anta at de er identiske. Med mindre de er fra samme morselskap, uavhengig av navnet på antrekket som selger dem, er de ikke akkurat like på alle måter.

Og hvis du vil se hvor mye programvaren for aksjesykling kan være til nytte for deg, kan du gå til http://info.equitycycling.com og klikk på “Gratis analyse”. Det er den fjerde knappen over toppen under Equity Cycling -logoen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta