Mulliner utvikler massive 22-tommers karbonfiberhjul for Bentley

M

Hvis du ikke kan bruke penger på din Bentley Bentayga på grunn av mangel på karbonfiberfelger av god kvalitet, er du på rett side. Den gode nyheten er at Mulliner har en løsning for deg. Tilpasnings- og karosseridivisjonen til selskapet er av stor interesse når det gjelder utvikling av høykvalitetsprodukter som dette. Går du for disse 22 tommers karbonfiberhjulene kan du løse dette problemet en gang for alle. La oss få et dypere innblikk i de massive 22-tommers karbonfiberhjulene til din Bentley. Les videre for å finne ut mer.

Bortsett fra å være prangende og enorm, kan du glede deg over mange andre praktiske fordeler hvis du kjøper karbonfiberhjul. Selv om det er mange fordeler, er en av de mest fremtredende at hjulene er 13 pund lettere enn et tilsvarende smidt aluminiumshjul.

Med andre ord, du kan redusere 52 pounds av masse hvis du bytter alle de fire hjulene. Og det gode med denne reduksjonen av massen kan hjelpe deg med å forbedre akselerasjonen, håndteringen og kvaliteten. Faktisk er 13 pund per felg mye masse å miste. Så det kan virkelig utgjøre en forskjell i disse aspektene.

Ifølge Bentley gir den økte stivheten til felgene mange fordeler. For eksempel, i tilfelle et plutselig treff, kan aluminiumshjulet ditt gå i stykker. På den annen side reduserer den vevde konstruksjonen av karbonfiberhjulet lufttapet i tilfelle et alvorlig hode. Derfor reduserer det sannsynligheten for en ulykke, ettersom sikkerheten din må være førsteprioritet.

Bortsett fra dette kan det også bidra til å redusere hjulavbøyningen. Igjen kan dette forbedre håndteringen på grunn av det konsekvente camber-hjørnet. Faktisk, selv om du går for smidde aluminiumsfelger, kan de bøye seg som svar på harde svinger. Selv om vi ikke kan si sikkert om du kan ha et problem på grunn av harde svinger, kan de sekundære fordelene bidra til å øke salget av hjulene.

Imidlertid er den vevde teksturen det beste salgsargumentet. Denne strukturen er synlig under 10-eikersfelgene. Siden karbonfiber har vært ganske populært når det kommer til skjønnhet og struktur, er appellen til vevingen fortsatt den samme. Disse hjulene har et teknisk sporty utseende som legger til skjønnheten til Bentley.

Hvis du ønsker å kjøpe en, bør du være klar til å betale mye penger. Med andre ord kan det hende du må bruke litt mer for å gjøre kjøretøyet ditt mer eksklusivt. Når det gjelder utgivelsesdatoen, vil de nye felgene være tilgjengelige for kjøp senere i år.

Kort sagt, dette var en kort titt på Mulliner 22-tommers karbonfiberhjul. De er en ny del av produsenten. Hvis du trenger en, kan du gjøre dette kjøpet for å oppgradere din Bentley. Bare sørg for at du har råd til denne oppgraderingen, og det er alt du trenger å gjøre.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta