Naturskjønne veier for å se høstfarger i Nord-California

N

Selv om en nordøstlig høst er noe å se, har vestkysten også noe spektakulært å tilby når det gjelder høstfarger.

De skiftende fargene på høstløv har med temperaturendringer og høyde å gjøre, så fargene når ofte sitt høydepunkt til forskjellige tider i forskjellige regioner. For å være sikker på at du ikke går glipp av de beste delene av sesongen, hold kontakten med folk du kjenner som bor i området. La dem oppdatere deg om hva de kan se når de kjører rundt i byen sin. Du kan også gjøre litt research og være klar over områdene som får den vakreste endringen hvert år, og deretter finne ut fra de lokale besøksbyråene når de forventes å nå toppen før du planlegger turene. National Forest Service har også en hotline med ukentlige oppdateringer om fargeendring i løpet av denne sesongen for hele USA: 1-800-354-4595

Gjør deg klar med et krus med varm kaffe eller varm te, litt fin musikk, en følgesvenn, kameraet ditt, og du er klar til å ta en naturskjønn kjøretur.

Her er en liste over noen stasjoner i Nord-California som er typisk vakre på denne tiden av året, garantert å vise deg rødt, oransje og gult:

o Ta HWY 299 øst fra Redding mot Burney, ta til høyre på HWY 89 og kjør hele veien gjennom Lassen National Volcanic Park. Derfra tar du 36 til Red Bluff og deretter I-5 tilbake til Redding for å fullføre loopen.

o Ta HWY 299 vest mot Weaverville. Enhver sjanse du ser for å ta en merket tursti utenfor motorveien er en garantert måte å fordype deg i farger. Forbi Weaverville kan du fortsette vestover til kysten, eller dra nordover på HWY 3 opp Trinity Heritage Scenic Byway.

oPlumas County er kjent for sine høstfargeshow. Fra Lassen NVP kan du fortsette sørover på HWY 89 og slå deg sammen med Feather River Scenic Byway nær Quincy.

o Mot nord er passet over Warner-fjellene også spektakulært, og å ta HWY 299 fra Alturas til Cedarville vil bringe liv til kjøreturen din. Spør lokalbefolkningen om baklandsveier mens du er der.

oEn kjøretur gjennom Modoc National Forest fra Adin til Susanville langs HWY 139 er en annen av Nord-Californias skjulte høsthemmeligheter.

Nyt fargene, de varer ikke lenge!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta