Relasjonshypnose – Bring tilbake lidenskapen

R

Er du ute etter å bringe tilbake lidenskapen i forholdet ditt, eller for å styrke sexlivet ditt? Kanskje du vil ha en dypere forbindelse på et kjærlig nivå med din kjære. Hvis du ønsker å “bli tilbake forelsket” eller gjenopplive den flammen i forholdet ditt, så har du funnet et av de kraftigste verktøyene for å gjøre nettopp denne hypnose.

Hypnose har blitt brukt i årevis for å bringe tilbake lidenskapen i forhold, for å starte nye forhold, og for å tenne gamle ønsker om å løpe på nytt. Hypnose for kjærlighet omfatter alle områder av relasjoner, både med andre og med selvet. Anta at du ønsker å bringe den lidenskapen i forholdet ditt til din ektefelle eller betydelige andre. Du husker tilbake da den lidenskapen og den romantiske varmen og begjæret fylte hver eneste unse av ånden din, og du kan tydelig huske måten dere håndterte hverandre på med omsorg og dyp, uhemmet kjærlighet.

Imidlertid er den lidenskapen bare ikke der lenger. Gjorde du noe galt? Selvfølgelig gjorde du ikke det! Det virker som om bruken av lidenskap avtar etter hvert som tiden skrider frem, og alt som en gang var friskt, nytt og spennende, er nå kjedelig, kjedelig og uinteressant.

Det trenger ikke være sånn. Sinnet ditt, og sinnet til din ektefelle, har sluttet å tenke kreativt når det kommer til forholdet ditt. Begge sinnene deres har ikke klart å være åpne for nye opplevelser, fordi komforten av fortrolighet fortsatt eksisterer. Fortsett å lese for å finne ut hvordan dere begge kan åpne sinnene deres, oppdage nye, indre fantasier og bli bedre elskere.

En studie utført for å vise hvordan mennesker forelsker seg viste at de som stirrer hverandre dypt inn i øynene (perfekte fremmede) i minst fem minutter om dagen, viste en større takknemlighet og kjærlighet til den andre personen. I hypnose kan dere begge se inn i hverandres øyne og nå inn i underbevisstheten, noe som gjør dette til et mye kraftigere verktøy for endring og transformasjon.

Først må dere begge lære å gjøre selvhypnose. Mange nettsteder tilbyr måter å lære selvhypnose gratis, og dere begge kan lære det ganske enkelt. Da vil dere begge gå i transe sammen. Når dere begge faller inn i en dyp, avslappende transetilstand, vil dere åpne øynene og se dypt inn i hverandre. Dette vil aktivere kjærlighetsresponsen i sinnet og hjertet, og vil hjelpe til med å få tilgang til hverandres underbevissthet.

Når dere ser, dypt inn i hverandres øyne, begynn å si kjærlige ord og bekreftelser til hverandre, kanskje de som dere allerede har lært utenat, eller de som strømmer fra hjertet. Gjenta disse ordene, fantasiene og stirringen i fem til ti minutter. Lukk deretter øynene, kom ut av transen og gjenta hver natt til lidenskapen kommer tilbake til forholdet ditt. Det tar vanligvis bare én gang å gjøre dette, men mer vil bidra til å styrke og bringe frem mer lidenskap og spenning.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta