Reverse Lunge Analysis and Breakdown

R

The Reverse Lunge

Det omvendte utfallet begynner i stående stilling med begge bena sammen. For å utføre et omvendt utfall må vi gå bakover. Dermed er ditt første mål å skape momentum med ett ben med en pendel type sving. Slik tar vi et skritt.

For å starte svingfasen til et lem, må kroppen din først flytte vekten inn i ett ben. Det vil si fra stående at du har 50% press på det ene benet og 50% press på det andre benet. Du flytter en prosentandel av dette trykket fra et ben til et annet. Dette er definisjonen på skiftfasen. Skiftfasen er fullført når kroppen har gått over til støtte for enkelt lemmer (SLS). SLS er preget av 100% av trykket som overføres til ett ben.

Når vekten eller trykket er overført til et enkelt lem, akselererer kroppen det trykkløse benet og begynner svingningsfasen. Denne akselerasjonen skapes gjennom synapser mellom hjernen og musklene våre. Dermed har vi neurokinetisk kraft. Svingfasen er preget av akselerasjonen.

For omvendt utfall er svingningsfasen gjennom forlengelse av hoften eller bak kroppen. Ettersom beinet får akselerasjon, neurokinetisk, får det nok akselerasjon til å transportere HATEN vår (hode, armer, bagasjerom). Akselerasjonen i vår HAT kommer fra akselerasjonen til underekstremiteten som gjør denne lemmen til et lokomotivapparat. Det er også viktig å merke seg at bevegelsen her måles ved forskyvningen i kroppens tyngdepunkt (COG) som grovt ligger i det pevlikulære området i bunnen av stammen.

Vi har fullført trinnet når lemmen i bevegelse (svingende) kommer i kontakt med bakken. Lemmet i bevegelse går deretter inn i den innledende kontaktfasen som er begynnelsen på den decelerative prosessen. Jerk av retardasjonen for rakettforskeren vår. Den første kontaktfasen er også preget av en økning i vår støttebase, og dermed har kroppen mer balanse. (Også på grunn av det faktum at du har flere lemmer på bakken!)

Nå som bakbenet er i kontakt med bakken, begynner kroppen å overføre trykk eller vekt til bakbenet (vektakseptfase). Ved omvendt utfall blir kroppsvekten ALDRI fullstendig overført til bakbenet. {Sidemerk: En total vektoverføring vil skje i dynamiske reverslunge, også kjent som å gå bakover}

Når kroppen overfører vekt til bakbenet, bremser den (bremser) momentumet den tidligere skapte for å ta steget. SAMME lemmen som satte fart på seg nå prøver å bremse seg ned!

PAUSE

Så hvis du også ville det, kan du stoppe hele momentet ditt her. Imidlertid ville du bare ha tatt et skritt bakover. Det omvendte utfallet er en fortsettelse av dette bakover -trinnet, og dermed blir ikke hele momentet ditt stoppet med bakover -trinnet.

GJENOPPTA

Intro treningsakse
+X: Fremover
-X: Bakover
+Y: OPP
-Y: Ned
+Z: Venstre
-Z: Høyre

Så jeg har gått bakover, til slutt, og jeg har momentum i den negative X -retningen (bakover). Jeg aksepterer vekt inn i bakbenet eller svingbenet og bremser dermed av kroppens momentum. For det omvendte utfallet fortsetter jeg denne retardasjonen av -X når jeg senker tyngdepunktet. COG min senkes (uttrykt som -Y) gjennom fleksjon i kneleddet.

Ved fleksjon av kneet trekkes hamstrings sammen når quads strekkes. Hamstrings laste som å skyve en fjær ned, mens quads strekker seg for å bremse kraften. {Muskel som beskrevet gjennom decelerativfasen}

Momentumet til -X har blitt fullstendig bremset når knærne har nådd 90 grader. Denne graden er den mest mekanisk fordelaktige for muskelen din for å produsere kraft. Og også bremse kraften. Dette er grunnen til at tunge knebøyere går til 90 grader på heisen.

Nå har du vellykket senket COG når du har bremset opp all momentum. Dette er halvveis! Nå for å fullføre bevegelsen må du akselerere tilbake til posisjon. Husker du vår fjærbelastede hamstrings og strukket quads? De losser for å skape akselerasjon. Dermed kommer akselerasjonen av denne bevegelsen ved å trekke quads og strekke hamstrings. Så disse musklene akselererer ditt belastede lem for å skape momentum for å løfte hatten tilbake til posisjon (beveger seg i +Y -retningen). Dette går på stående stilling. Vær oppmerksom på at stående stilling lett bremser momentet i utfallet.

Muskelfunksjon

I den første akselerative fasen av omvendt utfall (bakover trinn), aktiveres de viktigste hofteforlengelsene. Dette er glutes (alle fibre) og hamstrings.

I den decelerative fasen blir COG senket gjennom knefleksjon. Dermed blir hamstringene dine kontrahert og quads er strukket. Dette er en vanlig lastestilling og vil bygge dynamisk stabilitet i svingekroppen. På grunn av uni-lateral belastning av forbenet vil du også bygge hofte-, kne- og ankelstabilitet.

Returfasen av bevegelsen motiveres gjennom akselerasjon på grunn av hoftebøyning. Quads -strekningen er losset og hamstrings springer ut og stabiliserer fleksjonen. {En mye sterk akselerasjon enn vår tidligere hofteforlengelse}. COG reiser seg og vi går tilbake til vår stående stilling.

Det er på grunn av disse muskelfunksjonene at det omvendte utfallet sies å være en ensidig øvelse som virker decelerativ funksjon av glute og hamstrings. Eller på gym. Det fungerer glute og hamstrings!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta