Sikkerhetstiltak for ditt første vellykkede strikkhopp

S

Mange av oss vil prøve den nervepirrende bungee jump-opplevelsen. Ordet “bungee” stammer fra vestlandsdialekt av engelsk språk som betyr “noe tykt og knebøyt” og er også stavet som “bungy” i New Zealand og noen andre land.

Tenk deg at du hopper av fra et veldig høyt sted, kan være en høy struktur eller bevegelige gjenstander som et helikopter eller en luftballong mens du blir festet til en sele med et sterkt og langt elastisk tau som strekker seg og hindrer deg i å treffe bakken . Det virker som om sjelen din er atskilt fra din fysiske kropp under fritt fall, slik at du føler deg som en pendel når du kommer noen få meter fra bakken. Ledningen eller tauet strekker seg etter hoppet og beveger seg deretter oppover igjen etter hvert som tauet trekker seg tilbake og vil fortsette å bevege seg opp og ned til all energien har spredt seg. Høres skummelt ut? Vel, det er der spenningen er. Så her er noen grunnleggende retningslinjer for et trygt og sikkert strikkhopp:

Dobbeltsjekkende operatører og utstyr
Sikkerhet først. Dobbeltsjekk utstyret og sørg for at personalet og operatørene er veldig godt opplært og lisensiert er nødvendig i denne typen aktiviteter. De bør også være i stand til å overholde de obligatoriske sikkerhetskodene som krever at de sjekker utstyret for at hoppet skal være dødelig. Erfaring er den beste læreren. Så du kan like godt sjekke anmeldelser for ærlige opplevelser og spør kunnskapsrike strikkhoppere for retningslinjer, forholdsregler og råd.

Tillit problemer? Ikke med instruktøren din
I strikkhopp vil det definitivt være noen som skal guide deg. Den viktigste personen i dette øyeblikket i livet ditt er din strikkhoppinstruktør. Det kan være vanskelig å stole på folk i disse dager, men du må helhjertet stole på din sertifiserte instruktør for de er dyktige og kunnskapsrike med aktiviteten. Læreren din vil gi deg instruksjoner og prosedyrer som er nødvendige for at ditt første strikkhopp skal bli en suksess. De kan justere selen din og finjustere annet utstyr for din sikkerhet. Følg instruktørens stemme når de forteller deg hva du skal gjøre, spesielt når de forteller deg å hoppe, gjør det for at du ikke skal miste momentumet.

Se og lær
Dette er praktisk for deg hovedsakelig hvis det er første gang. Du kan lære av andre strikkhoppere som om hvordan og hvor du skal hoppe. Fortsett og se dem hoppe før du gjør det for at du skal se forskjellige tilnærminger på strikkhopp. Du vil se en rekke teknikker, og du kan velge din egen stil for din tilfredsstillende opplevelse. Men sørg for å gjøre det ikke for sent for at du ikke skal gå glipp av hele pakken.

Jo mer behagelig, jo bedre
Å være rolig er en av hemmelighetene i livet. Nå som vi snakker om strikkhopp, bør du være komfortabel, spesielt med det du har på deg. Komfortable klær er helt forskjellige fra avslørende klær. Så du må sørge for at det du har på deg verken er for stramt eller montert, eller så løst at det viser seg at du ikke skal bli utsatt for kroppsdeler.

Vei inn
Bungee jumping utstyr er kategorisert etter vekt. Så som en første gangs strikkhopper, må du sørge for at du veies for at staber skal vite hvilket utstyr du skal bruke. Utstyret skal passe godt til deg og må passe for vekten din. Du vil definitivt ikke ha noe som vil sette livet ditt i fare, så gjør det viktigste før du hopper av. Denne veiingen vil bli gjort av instruktøren din for å sikre at det du skal bruke er den som kan holde vekten din. Ved å gjøre dette, unngås ulykker, og dette vil gjøre deg rolig og redusere sommerfuglene i magen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta