Slik får du gratis Bitcoin

S

Alle er i en annen situasjon. En sko kan ikke passe alle. Derfor skal vi snakke om forskjellige måter å få Bitcoins gratis på. Du lurer kanskje på om du kan få Bitcoins gratis. Det er mulig. I denne artikkelen skal vi snakke om 6 måter å oppnå dette formålet på. La oss snakke om dem.

  1. Få betalt i Bitcoin

  2. Tilknyttede programmer

  3. Gruvedrift

  4. Spill

  5. Kraner

  6. Gambling og svindel

Faller for svindel

Ikke fall for svindel, ellers mister du alle pengene dine. Så hvis du unngår svindel, kan du bruke en hvilken som helst annen metode for å tjene penger. Du kan ikke tjene digital valuta gjennom disse svindelene. For eksempel, hvis et tilbud ber deg om å betale et bestemt beløp og du ikke aner hva du skal få i bytte, vet du at det er en svindel.

Siden kryptokurver er ganske dyre, er det ikke en god idé å ta risiko og falle for en svindel. Tross alt vil du ikke ende opp med å miste dine hardt opptjente penger på et sekund.

Bitcoin spill

Det er noen spill der ute som vil betale deg en liten mengde av denne digitale valutaen hvis du spiller den en stund. Vanligvis har disse spillene mange annonser knyttet til seg.

Alt du trenger å gjøre er å fortsette å spille spillet og se på annonsene. På denne måten kan utviklerne tjene gjennom annonsene og betale deg en del av inntektene.

Hvis du ikke har problemer med å se annonsene, kan du spille disse spillene og tjene noen digitale penger i retur.

Gruvedrift

For et par år tilbake var det mulig å tjene tonnevis med Bitcoins gjennom gruvedriften. I dag har det blitt mye vanskeligere. I dag er markedet dominert av store kanoner som har spesialutstyr for gruvedrift.

Hvis du vil gruve valutaen, foreslår vi at du investerer i mye kraftig maskinvare. Du kan ikke bare bruke datamaskinen til dette formålet.

Bruk tilknyttede programmer

Når det gjelder min mening, er dette den enkleste måten å tjene Bitcoins gratis på. Det er verdt det. Tilknyttede programmer fungerer i alle bransjer, og kryptokurrency er intet unntak. For eksempel kan du velge å henvise en venn for å tjene rabatt eller få betalt i Bitcoins.

Få betalt i Bitcoin

Egentlig er det ikke 100% gratis. Teknisk kan det imidlertid kalles “gratis”. Igjen, det er som en spillbelønning. Du kan gjøre dette på mange måter. For eksempel kan du be om donasjoner i Bitcoins på nettstedet ditt. Du kan jobbe med noen som betaler i digital valuta. Du kan også be arbeidsgiverne om å frigjøre lønnen din i digital valuta. Dette er mulig hvis arbeidsgiverne dine allerede betaler med kryptovaluta.

Hvis du er ganske håpefull om at Bitcoin kommer til å stige i verdi, foreslår vi at du går videre og betaler kontant for å kjøpe den. Dette er den sikreste metoden så langt. Men hvis dette ikke er mulig for deg, kan du velge hvilken som helst av metodene ovenfor. Forhåpentligvis vil en eller to av metodene fungere for deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta