TV Sitcom -tegn som tar opp fallskjermhopping

T

Da vi kom hjem fra vårferien, passerte vi et fallskjermhoppested ved I-75 nær Tampa. Det så ut som et attraktivt sted, og da vi så på fra motorveien, følte passasjeren meg fristet til å prøve det.

Uansett hvor fristende stedet var, ønsket jeg ingen del av det. Etter å ha vært livredd for høyder siden barndommen, kjørte jeg rett forbi den.

Resten av veien hjem tenkte jeg på kunsten å hoppe i fallskjermhopp, og husket fjernsynsprogrammer der en karakter utøver den hobbyen. Her er listen vi kom med, som inneholder klassiske sitcoms så vel som moderne serier.

Howard Sprague på Mayberry, RFD

Milquetoasten (spilt av Jack Dodson) i North Carolina mest berømte fiktive by lot som om han likte fallskjermhopping, bare fordi kjæresten hans syntes det var en hyggelig hobby.

Bud Bundy på Gift med barn

Al og Pegs eneste sønn (spilt av David Faustino) befant seg i et fly med en jente, i håp om å imponere henne med sitt mot.

Marge Simpson på Simpsons

For å bryte seg ut av en brunst, bestemmer kona til Homer å oppleve følelsen av å falle fritt gjennom luften.

Woody, Norm og Cliff på Jubel

I episoden med tittelen “Jumping Jerks” inngår de tre vennene en pakt om å gå av med fallskjerm.

Peggy Hill på Kongen på haugen

“The Decline and Fall” -episoden har kona til Hank som tar opp hobbyen med fallskjermhopping, noe propanselgeren aldri prøvde.

Drake Bell og Josh Peck videre Drake og Josh

Gitarspillbroren går på et helikopter for å hoppe fra, noe som får den mer fornuftige Josh til å klatre videre i håp om å snakke ham ut av det.

Jesse Katsopolis på Fullt hus

Før bryllupet hans bestemmer Mary Kate og Ashleys favoritt onkel (spilt av John Stamos) å ta et bokstavelig dykk. Han landet i et tre og endte med å kjøre hjem i en tomatbil, bare for å dukke opp sent til seremonien.

Peter Griffin på Familiemann

“Turban Cowboy” er episoden der Peter, Quagmire og Joe alle går på fallskjermhopping for å bryte opp det kjedelige livet deres. Peter synes aktiviteten er så oppkvikkende at han fortsetter å hoppe til en landing på Eiffeltårnet sender ham til sykehuset, hvor han nesten blir overtalt til å konvertere til islam.

Carly, Spencer, Freddie og Sam på iCarly

Etter å ha blitt invitert til å ta imot en pris i Japan, ender det med at gjengen må skyte ned i Tokyo i en episode med tittelen “IGo to Japan.”

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta